Kuntokeskus Ote
21.11.2014

Kuntokeskus Ote Oy

Kuntokeskus Ote avaa ovensa Mikkelin Setriin vuodenvaihteessa. Meiltä löydät huippulaadukkaan ja hyvin varustellun kuntosalin, ryhmäliikuntapalvelut sekä Hyvän Otteen personal trainer – ja valmennuspalvelut.

Olemme vahvasti paikallinen, yksityinen kuntokeskus – mikkeliläinen kivijalkayritys.

Meillä on keskustan tuntumassa, liikekeskus Setrin yhteydessä tilaa 660 neliötä yhdessä kerroksessa. Sijaitsemme kivenheiton päässä Mikkelin torilta, 5-tien varrella ja pihalta löytyy satoja parkkipaikkoja. Wellness-asiakastunnisteella pääset treenaamaan klo 5-23 joka päivä! Meiltä löytyy myös mahdollisuus hyödyntää vekaraparkkia.

ENNAKKOVARAAJAN EDUT:

Hinnat nyt ennakkomyyntihintaan alkaen 49 euroa/kk ja nopean varaajan etuna vieläkin edullisemmin! Edut voimassa vuoden 2014 loppuun asti. Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja sporttipassilla.

Avajaistarjoukset

OTE -hinnasto

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote