Kuntokeskus Ote
21.11.2014

Kuntokeskus Ote Oy

Kuntokeskus Ote avaa ovensa Mikkelin Setriin vuodenvaihteessa. Meiltä löydät huippulaadukkaan ja hyvin varustellun kuntosalin, ryhmäliikuntapalvelut sekä Hyvän Otteen personal trainer – ja valmennuspalvelut.

Olemme vahvasti paikallinen, yksityinen kuntokeskus – mikkeliläinen kivijalkayritys.

Meillä on keskustan tuntumassa, liikekeskus Setrin yhteydessä tilaa 660 neliötä yhdessä kerroksessa. Sijaitsemme kivenheiton päässä Mikkelin torilta, 5-tien varrella ja pihalta löytyy satoja parkkipaikkoja. Wellness-asiakastunnisteella pääset treenaamaan klo 5-23 joka päivä! Meiltä löytyy myös mahdollisuus hyödyntää vekaraparkkia.

ENNAKKOVARAAJAN EDUT:

Hinnat nyt ennakkomyyntihintaan alkaen 49 euroa/kk ja nopean varaajan etuna vieläkin edullisemmin! Edut voimassa vuoden 2014 loppuun asti. Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja sporttipassilla.

Avajaistarjoukset

OTE -hinnasto

Liity jäseneksi!

Aloita tästä