Kuntokeskus Ote
15.12.2014

Otteen ryhmäliikuntakalenteri julkaistu

Kuntokeskus Otteen ryhmäliikunnan starttilukujärjestys on nyt julkaistu. Ryhmäliikuntamenumme sisältää monipuolisesti tunteja haastavammasta huoltavampaan – mm. piloxingia, joogaa, kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä, corea, spinningiä sekä erilaisia tanssillisia, toiminnallisia ja täsmälihaskuntotunteja. Tämän starttilukujärjestyksen pohjalta lähdemme kehittämään ryhmäliikuntaamme asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi. Tule testaamaan ja kerro meille toiveesi – olemme täällä juuri sinua varten! Palautetta ja toiveita ryhmäliikuntaan liittyen voi lähettää ryhmäliikuntavastaava Susanna Luntiselle (susanna.luntinen(a)kuntokeskusote.fi). Tervetuloa nauttimaan!!

Tutustu ryhmäliikuntakalenteriin täällä.

Liity jäseneksi!

Aloita tästä