Kuntokeskus Ote
15.12.2014

Otteen ryhmäliikuntakalenteri julkaistu

Kuntokeskus Otteen ryhmäliikunnan starttilukujärjestys on nyt julkaistu. Ryhmäliikuntamenumme sisältää monipuolisesti tunteja haastavammasta huoltavampaan – mm. piloxingia, joogaa, kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä, corea, spinningiä sekä erilaisia tanssillisia, toiminnallisia ja täsmälihaskuntotunteja. Tämän starttilukujärjestyksen pohjalta lähdemme kehittämään ryhmäliikuntaamme asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi. Tule testaamaan ja kerro meille toiveesi – olemme täällä juuri sinua varten! Palautetta ja toiveita ryhmäliikuntaan liittyen voi lähettää ryhmäliikuntavastaava Susanna Luntiselle (susanna.luntinen(a)kuntokeskusote.fi). Tervetuloa nauttimaan!!

Tutustu ryhmäliikuntakalenteriin täällä.

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote