Kuntokeskus Ote
15.01.2015

Elämäntaparempparyhmä KimppaOte alkaa tiistaina 20.1. – vielä ehdit mukaan!

Ensi viikon tiistaina 20.1. alkaa painonpudotus- ja elämäntaparempparyhmä KimppaOte. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa monipuolisten liikunnallisten aktiviteettien ja käytännönläheisten valmennustapaamisten merkeissä. Tapaamiset järjestetään joka tiistai klo 19.15 alkaen 20.1.2015 alkaen. Ryhmän jäsenet saavat myös henkilökohtaisen treeniohjelman ja ruokavalion.

10 viikon valmennusohjelman hinta on vain 299 eur, joten jos olet pohtinut ryhtiliikettä elämäntavoissasi, niin nyt on sinun tilaisuutesi. Viimeisiä paikkoja viedään, joten toimithan pian! Lisätietoja ja ilmoittautumiset hanna.kaske(a)kuntokeskusote.fi. PS. Ryhmässä on mukana myös komeamman sukupuolen edustajia, joten myös te miehet olette tervetulleita!

Lisätietoja tämän linkin kautta.

Liity jäseneksi!

Aloita tästä