Kuntokeskus Ote
30.05.2015

Ote goes SUP !!

Ensi viikosta alkaen Kuntokeskus Ote tarjoaa jäsenilleen ja asiakkailleen SUP-tunteja yhteistyössä SUP Saimaan kanssa. Ohjaajana toimii tuttu Yin ja Flow Jooga -ohjaajamme Jenna Joutsenjärvi.

SUP Alkeet ke 3.6. ja ke 17.6 klo 15:00 – 16:00 Mikkelipuiston rannassa. Erikoishinta Kuntokeskus Otteen asiakkaille ja jäsenille vain 10 euroa (10-20-kertakorttilaisilta veloitetaan lisäksi yksi käyntikerta). Maksu ja ilmoittautuminen Otteen vastaanottoon viimeistään 1 vrk ennen tunnin alkua.

SUPlautailu

SUP on lyhenne sanoista stand up paddling eli seisaaltaan melominen. Suppailu on hyvä, kokonaisvaltainen liikuntamuoto, jossa pääsee koko kehon lihakset töihin, erityisesti keskivartalon lihaksisto. Myös tasapaino kehittyy SUP:lla melomisen ansiosta.

Jenna sup

Liity jäseneksi!

Aloita tästä