Kuntokeskus Ote
22.05.2015

Töihin kuntokeskus Otteelle?

Etsimme reipasta, myyntihenkistä ja innostavaa kaupallista tuottajaa positiiviseen tiimiimme!

Oletko energinen ja iloinen asiakaspalvelija ja halukas menestymään työssäsi? Haluatko kuunnella ja puhua kasvotusten asiakkaidemme kanssa sekä innostaa ihmisiä terveellisempään elämäntyyliin? Oletko valmis oppimaan uutta ja tekemään tehokkaasti töitä saavuttaaksesi tavoitteita?

Kaupallinen tuottaja vastaa kuntokeskuksen uusasiakashankinnasta ja myynnistä ja toimii monipuolisesti erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä (tapahtumat, promot, vastaanottotehtävät, taustastasi riippuen mahdollisesti myös ryhmäliikuntatuntien vetäminen). Arvostamme kokemusta liikunnan alalta sekä myyntityöstä. Olet etsimämme henkilö, jos olet synnynnäinen asiakaspalvelija, luonteeltasi omatoiminen ja rohkea ja haet mieluummin uudet asiakkaat paikan päälle kuin odottelet heidän saapumistaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Kaske (puh. 050 543 9757 tai sähköpostilla hanna.kaske@kuntokeskusote.fi).

Tähän tehtävään haetaan Kaupallinen Tuottaja -RekryKoulutushaun kautta 26.5.2015 mennessä: www.te-palvelut.fi/koulutushaku hakusanalla ”kuntokeskus ote” tai ”kaupallinen tuottaja”

Liity jäseneksi!

Aloita tästä