Kuntokeskus Ote
24.09.2015

Ryhmävalmennus RyhtiOte käynnistyy 9.11.

Metsästätkö hyvää ryhtiä? Onko sinulla niska-, selkä- tai hartiaongelmia? Tai kuluvatko päiväsi tietokoneen ääressä, huonossa asennossa istuen? Marraskuussa starttaava ryhmävalmennus RyhtiOte on tarkoitettu juuri sinulle! 

Valmennus sisältää viisi yhteistapaamista maanantaisin klo 19:00 – 20:30. Tapaamiset alkavat 9.11. ja jatkuvat joka toinen viikko. Ryhmätapaamiset koostuvat n. 45 minuutin luennoista ja n. 45 minuutin liikuntaosuudesta. Ryhmää vetää fysioterapeutti & PhysioTrainer Sara Alatupa. Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä. Ryhmään kuuluu sähköpostituki, ja kotitehtäviä tapaamisten välillä. 

Ryhmävalmennuksen hinta on 199,-. Ilmoittautumiset ja lisätietoja sähköpostitse info@kuntokeskusote.fi.

Sara Alatupa

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote