Kuntokeskus Ote
08.09.2015

Syyskuun ryhmäliikuntahaaste

 

Koe kymmenen eri ryhmäliikuntatuntia syyskuun aikana (1.9-30.9.2015) ja saat juomashakerin! 

Käy tutustumassa uusiin ryhmäliikuntatunteihimme ja kokeile jotain ihan uutta! Tallenna kokemasi tunnit MyWellness-palveluun ja osallistu samalla Syyskuun ryhmäliikuntahaasteeseemme. Voit merkata haasteeseen kaikki 1.9- lähtien suorittamasi ryhmäliikuntatunnit. Kun olet käynyt kymmenellä eri ryhmäliikuntatunnilla ja tallentanut käynnit MyWellness-palveluun, olet ansainnut juomashakerin. Voit lunastaa palkinnon lokakuun aikana vastaanotostamme. Käynnit tarkastetaan MyWellness-järjestelmästä ja ryhmäliikunnan varausjärjestelmästä.

Ryhmäliikuntatunnit: Kahvakuula, Toiminnallinen kuntopiiri, Startti-Spinning, Vatsa-Peppu, Core, Kunto-Capoeira, Putkirullaus, BellyJam, Kunto-Ote, Jättipallo, CrossTraining, Kuntonyrkkeily, Flow Jooga, Yin Jooga, Fitness-Kuntopiiri, Hiit, Rasvanpoltto-Spinning, Rasvanpoltto-Ote, BikiniOte, Toiminnallinen kahvakuula ja HighRoller. Tervetuloa tunneille!

 

Haapiainen Heidi

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote