Kuntokeskus Ote
08.09.2015

Syyskuun ryhmäliikuntahaaste

 

Koe kymmenen eri ryhmäliikuntatuntia syyskuun aikana (1.9-30.9.2015) ja saat juomashakerin! 

Käy tutustumassa uusiin ryhmäliikuntatunteihimme ja kokeile jotain ihan uutta! Tallenna kokemasi tunnit MyWellness-palveluun ja osallistu samalla Syyskuun ryhmäliikuntahaasteeseemme. Voit merkata haasteeseen kaikki 1.9- lähtien suorittamasi ryhmäliikuntatunnit. Kun olet käynyt kymmenellä eri ryhmäliikuntatunnilla ja tallentanut käynnit MyWellness-palveluun, olet ansainnut juomashakerin. Voit lunastaa palkinnon lokakuun aikana vastaanotostamme. Käynnit tarkastetaan MyWellness-järjestelmästä ja ryhmäliikunnan varausjärjestelmästä.

Ryhmäliikuntatunnit: Kahvakuula, Toiminnallinen kuntopiiri, Startti-Spinning, Vatsa-Peppu, Core, Kunto-Capoeira, Putkirullaus, BellyJam, Kunto-Ote, Jättipallo, CrossTraining, Kuntonyrkkeily, Flow Jooga, Yin Jooga, Fitness-Kuntopiiri, Hiit, Rasvanpoltto-Spinning, Rasvanpoltto-Ote, BikiniOte, Toiminnallinen kahvakuula ja HighRoller. Tervetuloa tunneille!

 

Haapiainen Heidi

Liity jäseneksi!

Aloita tästä