Kuntokeskus Ote
18.09.2015

Virtuaalilomalle Ranskaan? Tule kokeilemaan virtuaalispinningin uutuustuntejamme!

Virtuaalilomalle syksyn sateita pakoon Ranskaan? Tutustu Otteen virtuaalispinning-valikoiman Ranskan uutuuksiin! Voit lähteä polkemaan Cap Corsen, Col de San Bastianon, Korsikan, Col de Vizzavonan tai Haute Corsen maisemiin. Valikoimasta löytyy sopivia tunteja niin rasvanpolttoon, lihasvoiman hankintaan kuin kestävyysharjoitteluun.

Voit mennä nauttimaan Club Virtualin 22 tunnin valikoimasta spinning-saliimme aina, kun käynnissä ei ole perinteistä liveohjattua tuntia. Löydät näyttöruudun vierestä ohjeet yksinkertaisen virtuaalijärjestelmän käyttöön sekä spinning-pyörän säätämiseen juuri sinun mittojesi mukaiseksi. Myös henkilökuntamme auttaa mielellään!

Nautinnollisia, hikisiä hetkiä minilomalla Ranskassa – tai muualla valitsemassasi kohteessa Etelä- ja Keski-Euroopan maisemissa 🙂

660A8305

Liity jäseneksi!

Aloita tästä