Kuntokeskus Ote
29.10.2015

Asiakastyytyväisyyskysely – autathan meitä kehittymään Hyvällä Otteella!

Hyvä Kuntokeskus Otteen asiakas,
 
Haluamme kehittää palveluitamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia. Osallistumalla kyselyyn autat meitä kertomaan tyytyväisyydestäsi tämän hetkisiin palveluihin. Saadun palautteen perusteella kehitämme palveluitamme, jotta ne jatkossa tukisivat entistä paremmin asiakkaittemme tarpeita. Kysely toteutetaan yhteistyössä Mikkelin ammattikorkeakoulun liiketalouden laitoksen toisen vuoden opiskelijoiden kanssa.

Tyytyväisyyskyselyyn vastaaminen vie aikaa vain muutaman minuutin. Kyselyyn voi vastata anonyymisti. Jos toivot meiltä yhteydenottoa palautteeseesi liittyen, jätäthän myös yhteystietosi lomakkeen lopussa. Vastaa kyselyyn klikkaamalla tätä linkkiä viimeistään su 8.11.2015.

Kiitos aktiivisuudestasi kehittää entistäkin parempaa Otetta!

Ryhmä_rajattu

Liity jäseneksi!

Aloita tästä