Kuntokeskus Ote
23.10.2015

Isälle lahjaksi Hyvää Oloa Hyvällä Otteella hintaan 29 euroa!

Isänpäivälahjavinkki

Haluaisitko antaa isälle lahjaksi Hyvää Oloa, Hyvällä Otteella? Tämän syksyn suosituin isänpäivälahja on Otteen sitoumukseton koekuukausilahjakortti (29 euroa). Sillä isä pääsee kokeilemaan kuntokeskuspalveluitamme kuukauden ajaksi sitoumuksetta – joka päivä klo 5-23. Isä saa kaupan päälle myös kuntosaliohjelman, jolla hän pääsee hyvin harjoittelussaan alkuun. Koekuukauden kylkeen voit hankkia isälle myös Ote-kuntosaliohjauksen (49 euroa), jolloin valmentajamme varmistaa, että isä pääsee treenin makuun turvallisesti ja tehokkaasti. 

Lisätietoja koekuukaudesta löydät täältä.

Lahjakortin voi hankkia Otteen vastanotosta. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme sähköpostitse info@kuntokeskusote.fi tai puhelimitse 044 750 5001.

hyvaa_oloa_badge

Liity jäseneksi!

Aloita tästä