Kuntokeskus Ote
24.10.2015

Matti Nojosen pilates-kurssi alkaa la 7.11.

Asiakkaidemme paljon toivoma Matti Nojosen kurssimuotoinen Pilates-ryhmä alkaa lauantaina 7.11. Ryhmä kokoontuu viitenä peräkkäisenä lauantaina 1,5 tuntia kerrallaan, kello 12:10 – 13:40. Viimeinen Pilates-ryhmän harjoitus siis on la 5.12. Pilates-kurssin hinta Otteen jäsenille on 29 euroa ja muille osallistujille 79 euroa. Tarjolla on rajattu määrä paikkoja, joten varaathan omasi pikaisesti Otteen vastaanotosta (puh. 044 750 5001) tai sähköpostitse info@kuntokeskusote.fi. Sitovat ilmoittautumiset 5.11. mennessä. 

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Kurssilla kehität voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Mukaan voi tulla niin aloittelijat kuin jo kokeneemmatkin lajin harrastajat.

Matti Nojonen rajattu

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote