Kuntokeskus Ote
15.10.2015

Ote tarjoaa viidelle paikalliselle perheelle treenit kahdeksi viikoksi maksutta!

Saamme olla mukana Liikkumisen unelmavuosi -kokeilussa, jossa kannustetaan paikallisia perheitä liikkumaan yhdessä! Tarjoamme viidelle perheelle perhekortteja kuntokeskukseemme.

Perhekortilla koko perhe pääsee liikkumaan kuntokeskukseemme. Lisäksi haluamme tarjota halukkaille mahdollisuuden jatkaa liikkumista maksutta kahden viikon ajan niin kuntosalilla, ryhmäliikunnassa kuin spinningissä vastaanoton aukioloaikojen puitteissa.

Esitä meille toiveesi perusteluineen Facebook-sivullamme tai yksityisviestinä (info@kuntokeskusote.fi), miksi juuri teidän perhe tarvitsee perhekortin. Maanantaina 26.10. valitsemme perustelujen pohjalta viisi perhettä mukaan liikkumaan Hyvällä Otteella! Perhekortin voi käyttää sopivana ajankohtana loppuvuoden 2015 aikana.

660A8087

Liity jäseneksi!

Aloita tästä