Kuntokeskus Ote
03.12.2015

Rendel saapuu Ottelle pe 4.12.

Perjantaina 4.12. saamme Otteelle vieraaksemme Rendelin, ensimmäisen suomalaisen – ja mikä vielä parempaa, mikkeliläisen – supersankarin. Kuvaamme yhteistyössä Jesse Haajan ja Rendelin tuotannon kanssa video- ja kuvamateriaalia huomenna perjantaina 4.12.2015 Otteen tiloissa. Yritämme minimoida asiakkaillemme kuvauksista mahdollisesti aiheutuvan häiriön. Sali on siis normaalisti auki ja käytettävissäsi, mutta kuvauksia suoritetaan kuntosalin puolella noin klo 14 alkaen.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan tapahtumia ja tapaamaan Rendelin väkeä paikan päälle – treenien merkeissä tai muuten vain.

Olethan jo osallistunut Facebookissa ‪#‎sankarinotteella‬-kilpailuumme? Toimi pian, sillä kilpailu sulkeutuu perjantaina klo 14!

Rendel_paakuva1

Liity jäseneksi!

Aloita tästä