Kuntokeskus Ote
25.02.2016

Yrittäjä, onko sinulla halua työskennellä Kuntokeskus Otteen tiloissa?

Toimintamme laajentuessa etsimme noin kolmea – neljää hyvinvointialan yrittäjää, jotta voimme palvella asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme monipuolisilla palveluilla. Tarjoamme yrityksellesi mahdollisuutta tiiviiseen yhteistyöhön Kuntokeskus Otteen ja asiakkaidemme kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut, olethan yhteydessä sähköpostitse Petra Lampiseen (petra.lampinen@kuntokeskusote.fi) viimeistään 6.3.2016. Haluamme kuulla yrityksestäsi ja toiminnastasi, toiveistasi mahdolliseen yhteistyöhömme liittyen ja miksi juuri sinun yrityksesi olisi hyväksi Kuntokeskus Otteen asiakkaille.

aukioloajat_alasivulle

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote