Kuntokeskus Ote
09.08.2016

Energiaa syksyyn -ryhmävalmennus alkaa ma 26.9.

Haluatko  kokea energistä oloa pimenevistä illoista huolimatta, saada uutta potkua treeniin sekä tietoa liikunnasta ja ravinnosta? Ilmoittaudu rohkeasti mukaan Energiaa syksyyn – valmennukseen, niin polkaisemme syksyn yhdessä käyntiin! 

Valmennus sisältää kuntosaliohjelman, ravintoneuvontaa ruokapäiväkirjan avulla, kuntotestit (alku- ja lopputestaus), viikoittaisen ryhmätapaamisen, joissa ulkotreenejä sekä tietoiskuja ravinnosta ja liikunnasta. Lisäksi sinua motivoi ryhmän kannustava henki ja tsemppi  (ryhmän koko max 10 hlöä).

Ryhmä kokoontuu viikoittain yhteensä  seitsemän kertaa maanantaisin klo 15.30 Otteella 26.9. alkaen. Valmennuksen hinta on 199 euroa. Valmentajana toimii liikuntaneuvoja ja personal trainer Mira Ollikainen.

Valmennus sopii liikuntaa aloittelevalle sekä uusia ideoita kaipaavalle liikkujalle.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: info@kuntokeskusote.fi 

Mira Ollikainen syksy 2016

Liity jäseneksi!

Aloita tästä