Kuntokeskus Ote
03.08.2016

WANTED: Timanttinen asiakaspalveluhenkilö

WANTED (2)

Kuntokeskus Ote on yritys, joka tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaikenikäisille ja -kokoisille yksityishenkilöille, yrityksille ja työyhteisöille. Haluamme innostaa jokaista liikkumaan juuri itselleen sopivalla tavalla. Ote sijaistee keskustan tuntumassa, Liikekeskus Setrissä.

Toimintamme kasvaessa ja vastaanoton aukioloaikojen laajentuessa kaipaamme nyt asiakaspalvelutiimiimme täydennystä. Ideaalihakijamme on timanttinen asiakaspalvelija, jolla on halu työskennellä hyvinvoinnin ja liikunnan alalla. Et pelkää haasteita ja oletkin ehkä parhaimmillasi itsenäisessä työssä. Olet myyntihenkinen ja nautit työskentelystä ihmisten parissa, välillä hektisessäkin ympäristössä.

Haemme joukkoomme persoonaa, jonka seurassa energia ja iloisuus tarttuu. Jos tunnistat itsesi, uskomme, että meidät on tarkoitettu toisillemme!

Työ soveltuu erityisen hyvin opiskelijalle tai muuten osa-aikaista työtä etsivälle. Tarjoamme sinulle 0-10 viikoittaista työtuntia, työn ajoittuessa pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin.

Hakemukset ja tiedustelut: hanna.nylen@kuntokeskusote.fi

Liity jäseneksi!

Aloita tästä