Kuntokeskus Ote
12.10.2016

Otteen ja Jukurien Roosa nauha -hyväntekeväisyyshuutokauppa käynnissä 27.10. saakka

Osallistu Kuntokeskus Otteen ja Jukurien Roosa nauha -hyväntekeväisyyshuutokauppaan huutamalla suosikkipelaajasi pinkki pelipaita itsellesi! Jukurit pelasivat JyPiä vastaan Roosa nauha -hengessä pinkeissä pelipaidoissa lauantaina 8.10. Pelipaidat huutokaupataan ja kaikki rahat menevät lyhentämättömänä Syöpäsäätiölle.

roosa-nauha-promokuva

Paidan lähtöhinta on 150 € ja huutokauppa jatkuu Jukurit – Tappara -otteluun (27.10.) asti. Klikkaa tästä ja pääset näkemään paitojen tämän hetkisen hinnan ja jättämään oman huutosi. Huudetut hinnat julkaistaan huutokauppasivulla päivittäin.

img_1589

Paidat ovat esillä Viikinkilounaan yhteydessä Ikioma Areenalla Viikinki Clubilla ja Mikkelin keskustassa Jukurit Shopilla. Vaaleanpunaiset paidat on mahdollistanut Kuntokeskus Ote.

​Kuntokeskus Ote, Jukurit ja Roosa nauha kiittävät osallistumisestasi!

Lue lisää Roosa nauha -teemaista asiaa Otteen yrittäjän ja valmentajan Hanna Nylénin blogista täältä.

Liity jäseneksi!

Aloita tästä