Kuntokeskus Ote
09.03.2017

Let’s Move For A Better World 2017!

Kuntokeskus Ote on mukana Let’s Move For A Better World 2017 -hyväntekeväisyyskampanjassa. Kampanjassa tehdään hyvää liikkumalla yhdessä!

Kampanjan tarkoituksena on kerätä MyWellnessCloudin kautta MOVEs-pisteitä hyvän asian puolesta – lasten ja nuorten terveyden edistämiseksi ja liikalihavuutta vastaan. Suomen voittajakuntokeskus voittaa erän TechnoGymin Active Sitting Ball -palloja, jotka saa lahjoittaa valitsemalleen paikalliselle hyväntekeväisyyskohteelle – esim. koululle tai päiväkodille.

Ote palkitsee kampanjan ahkerimmat liikkujat seuraavasti:

  1. eniten pisteitä kerännyt: ilmainen treenikuukausi Otteella
  2. eniten pisteitä kerännyt: PT:n vetämänä treeni kuntosalilla
  3. eniten pisteitä kerännyt: tuotepaketti
  4. eniten pisteitä kerännyt: Coffee break -proteiinikahvijauhe
  5. – 8. eniten pisteitä kerännyt: kampanjan t-paita

Kampanjan säännöt:

1. LMFBW-haaste kestää 3 viikkoa: 13.–31.3.2017. Mukaan voi rekisteröityä jo nyt. Haaste löytyy MWC-aplikaatiosta ja www.mywellness.com–sivustolta. Kirjaudu omilla tunnuksilla ja klikkaa Challenge-kohtaa. Sieltä liityt haasteeseen ”Lets Move For A Better World 2017”.

2. Vain klubilla MyWellness–avaimella automaattisesti laitteista kerätyt pisteet lasketaan mukaan kuntokeskuksen yhteissaldoon. Ei siis manuaalisesti jälkikäteen lisätyt tai aplikaatiolla kerätyt.

3. Tavoitteena on liikkua yhdessä hyvän asian puolesta. Voittaminen on aina kivaa, mutta vielä tärkeämpää on osallistua ja olla mukana. Vaikka treenaisitkin vapailla painoilla, voit olla mukana tekemällä vaikka alkulämmittelyt ja loppuverryttelyt sellaisilla aerobisilla laitteilla, joilla voit tallentaa suorituksesi avaimelle.

4. Kun haaste käynnistyy ja aletaan keräämään MOVEs-pisteitä, huomaa, että harjoittelu täytyy aina aloittaa ja lopettaa SELF-päätteelle. Avain ei itsessään osaa automaattisesti kerätä mitään, vaan harjoittelu (joko tehty harjoitusohjelma tai vapaa harjoitus) täytyy aina aloittaa ja lopettaa SELF-päätteellä.

Tule mukaan tekemään hyvää!

LMFBW_timetomakeachange_FB

Liity jäseneksi!

Aloita tästä