Kuntokeskus Ote
20.07.2017

Polkujuoksukoulu alkaa 4.9.!

Syyskuussa alkaa Antti Raution ohjaama polkujuoksukoulu. Kouluun sisältyy aloitus- ja varusteinfo, neljä yhteistä juoksulenkkiä sekä yksi pidempi juoksulenkki. Yhteislenkit juostaan vaihtuvissa maastoissa: alueina Kalevankangas, Urpola, Säynätti, Tornimäki sekä pidempi lenkki Neitvuoren tai Repoveden maastoissa.

Polkujuoksukoulussa käsitellään erilaisia aiheeseen liittyviä teemoja.  Teemoja ovat esimerkiksi ylä- ja alamäkitekniikat, intervallit, esteiden ylitys ja alitus, sauvat polkujuoksussa, juoksutekniikka, lajinomaista voimaa sekä valmistautuminen pitkiin polkujuoksukisoihin.

Yhteislenkkien kesto on noin 1,5 tuntia ja matkan pituus 5-8 kilometriä. 

Hinta on 99 € ja Otteen jäsenille 79 €. 

Vinkkaa kavereille ja lähtekää yhdessä kokeilemaan uutta harrastusta!

Polkujuoksukoulu

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote