Kuntokeskus Ote
20.07.2017

Polkujuoksukoulu alkaa 4.9.!

Syyskuussa alkaa Antti Raution ohjaama polkujuoksukoulu. Kouluun sisältyy aloitus- ja varusteinfo, neljä yhteistä juoksulenkkiä sekä yksi pidempi juoksulenkki. Yhteislenkit juostaan vaihtuvissa maastoissa: alueina Kalevankangas, Urpola, Säynätti, Tornimäki sekä pidempi lenkki Neitvuoren tai Repoveden maastoissa.

Polkujuoksukoulussa käsitellään erilaisia aiheeseen liittyviä teemoja.  Teemoja ovat esimerkiksi ylä- ja alamäkitekniikat, intervallit, esteiden ylitys ja alitus, sauvat polkujuoksussa, juoksutekniikka, lajinomaista voimaa sekä valmistautuminen pitkiin polkujuoksukisoihin.

Yhteislenkkien kesto on noin 1,5 tuntia ja matkan pituus 5-8 kilometriä. 

Hinta on 99 € ja Otteen jäsenille 79 €. 

Vinkkaa kavereille ja lähtekää yhdessä kokeilemaan uutta harrastusta!

Polkujuoksukoulu

Liity jäseneksi!

Aloita tästä