Kuntokeskus Ote
18.12.2017

Kevään 2018 ryhmäliikuntakalenteri julkaistu

Kevään ryhmäliikuntakalenteri on julkaistu ja se on voimassa 2.1.2018 alkaen. Kevätkausi käynnistetään synttäriviikon merkeissä 2.-6.1., jolloin myös ryhmäliikunnassa on tiedossa extra- ja poikkeustunteja. Synttäriviikosta julkaistaan vielä erillinen aikataulu lähipäivinä.

Kevään peruskalenteriin pääset tutustumaan tästä:

Kevään 2018 ryhmäliikuntakalenteri (1)

 

Palautetta ryhmäliikuntatunneistamme ja -kalenteristamme voi ja kannattaa antaa (info@kuntokeskusote.fi), sillä teemme kaikkemme, jotta tuntivalikoimamme palvelee liikkujiamme parhaalla mahdollisella tavalla!

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote