Kuntokeskus Ote
02.05.2018

Uudet valmentajamme esittäytyvät!

Sanna

”Olen elättänyt itseni toimistotyössä miettien, mikä minusta tulee isona. Uskalsin tavoitella unelmaa ja valmistuin personal traineriksi syksyllä 2017. Pyllähdys laskettelurinteessä vei minut polvioperaatioon, kuntouttavan lihaskuntoharjoittelun pariin ja aikanaan kuntosalille. Pääsin seuraaville lumille laskettelemaan ja samalla kaikkosivat vuosia jatkuneet hartiakivut. Rakastuin kuntosaliharjoitteluun ja oivalsin, että voisin jakaa innostustani ja levittää liikunnan kipinää edelleen. Siksi olen tänään valmentajana Kuntokeskus Otteella. Matkaseuralaisenani on IBD. Luonnetta ja positiivista asennetta!”

 
Karoliina

”Olen Karoliina, 25-vuotias hyvän mielen liikkuja. Harrastuksiini kuuluu taitoluistelu, kuntosali, pyöräily, lenkkeily ja muu touhuaminen. Olen ammatiltani sosionomi, mutta liikunta veti niin vahvasti puoleensa, että päätin opiskella myös liikunnan ammattitutkinnon. Valmistun tänä keväänä Tanhuvaaran urheiluopistosta ja on tämä niin mun juttu!

 

Liity jäseneksi!

Aloita tästä