Kuntokeskus Ote
12.09.2018

Kehonkoostumusmittaus Otteella ma 17.9.!

Ensi viikon maanantaina mitataan taas kehonkoostumusmittauksia Otteella klo 14-18:30 hintaan 25 euroa.

Varaathan ajan mittaukseen etukäteen vastaanotostamme soittamalla 044 750 5001 tai asioimalla Otteella. 

 

Mikä on Inbody-kehonkoostumusmittaus?

Mittaus tehdään InBody 570 -mittarilla: saat selville lihasmassasi, rasvaprosenttisi, viskeraalirasvasi tason ja paljon muuta hyödyllistä tietoa kehostasi. Kattavassa palautteessa saat ammattilaisen vinkit siitä, kuinka treeniä ja ruokavaliota voisi korjata. Kehonkoostumusmittaus on oiva väline treenien tehostamiseen, kohti seuraavia tavoitteita, mutta samalla se antaa hyvän suunnan siitä, mitä olet tehnyt oikein ja missä asiassa voisi vielä ehkä parantaa. Raportti kannattaa säilyttää, sillä se toimii hyvänä vertailukohtana myös seuraavaan mittaukseen!

Liity jäseneksi!

Aloita tästä