Kuntokeskus Ote
10.12.2018

Tammikuussa starttaa painonhallinta-pienryhmävalmennus!

Onko sinulla tähtäimessä painonpudotus? Kevyempi minä -ryhmä kokoontuu kerran viikossa 10 viikon ajan, jonka aikana saat treeni- ja ravinto-ohjeet sekä valmentajan ja ryhmän tuen painonpudotuksen aloittamiseen. Ohjeiden avulla pystyt tekemään pidempiaikaisia muutoksia ja saat pysyviä tuloksia! Valmennus ei ole mikään pika-ihmedietti, vaan rauhallinen lähestyminen kohti aktiivista ja energistä elämäntapaa! 

Valmennukseen sisältyy kattava hyvinvointikartoitus kaksi kertaa, valmennuksen alussa sekä lopussa. Hyvinvointikartoitus tehdään luotettavilla menetelmillä, asiantuntijoiden ohjauksessa Xamkin Active Life Labissa Saimaa Stadiumilla. Mittauksiin osallistuminen on vaivatonta, eikä niihin osallistuminen vaadi aikaisempaa kokemusta tai harjoittelutaustaa. Olet vain kolme tuntia syömättä ja juomatta ennen mittauksia sekä vältät raskasta harjoittelua mittauksia edeltävänä päivänä! 

Hyvinvointikartoituksessa mitataan esimerkiksi autonomisen hermoston ja verisuoniston kunto, kehonkoostumus, kestävyyskunto sekä lihaskunto. Mittaukset soveltuvat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Pääset myös vastaamaan kysymyksiin, joista saat kattavaa tietoa hyvinvointikäyttäytymisesi ja –motivaatiosi eri osa-alueista. Saat yksilöllisen raportin mittaustuloksista sekä tiedon siitä, mitkä ovat tuloksesi suhteessa muuhun väestöön. 

Testeissä on mukana muun muassa:

  1. Hyviö-profiili (ennen testejä)
  2. Kehonkoostumus
  3. 5 min sykevälivaihtelumittaus (autonomisen hermoston tila)
  4. Arteriografiamittaus (verisuonten elastisuus –> ikäarvio)
  5. Kestävyyskunnon mittaus (6 min UKK-kävelytestaus sykeseurannalla juoksumatolla)
  6. Jalkaprässitestaus

P.S. Saitko kotiisi Ote-Uutiset 29.11.? Hyödynnä kuponkietu yläkulmasta! 

Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan! Valmentaja Katja: puh. 044 580 3522 tai katja.kroger@kuntokeskusote.fi

Liity jäseneksi!

Aloita tästä