Kuntokeskus Ote
23.01.2019

Avoimet ovet Otteella 28.-29.1.!

Tervehdys!

Otteella vietetään avoimia ovia ensi viikon maanantaina ja tiistaina klo 15-20! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan palvelutarjontaamme ja selvittämään, miksi sinun kannattaa liikkua juuri Otteella!

Mikäli haluat tutustua ryhmäliikuntatunteihimme, kurkkaa tunnit kalenterista ja varaa paikkasi kiinnostavalle tunnille vastaanotostamme puh. 044 750 5001! Vastaanottomme palvelee ma-to 15-20, pe 10-14 ja la 10-12, joten soittele näiden aikojen puitteissa!

Alkaneen vuoden kunniaksi laitoimme vielä muutaman kovan tarjouksen, jotta liikunnan harrastamisen aloittaminen Otteella olisi vielä mukavampaa! Näihin huipputarjouksiin pääset tutustumaan verkkokaupassamme! Lisäksi voit asioida vastaanotossamme!

Sitten ei muuta kuin ahkerasti liikkumaan ja tutustumaan, lämpimästi tervetuloa! Saa vinkata myös ystäville 😉

Terkuin Otteen väki

 

Liity jäseneksi!

Aloita tästä