Kuntokeskus Ote
07.02.2019

Tarjouksia ja tohinaa! 

Ensi viikolla Otteella juhlistetaan ystävänpäivää avoimilla ovilla! Ovet ovat avoinna torstaina 15-20, perjantaina 13-18 ja lauantaina klo 10-13.  Huomaa vastaanoton poikkeusaukiolot perjantaina: klo 13-18! Lämpimästi tervetuloa, nappaa ystävä mukaan ja tule viettämään ystävänpäivä liikkuen hyvällä Otteella!

Ryhmäliikuntaohjaajamme Tia on myös koulutettu hieroja. Tia on lauantaina 16.2. Otteella paikalla klo 10-13 ja tekee halukkaille lyhyitä fascia-käsittelyitä sekä jakaa ystävänpäivän kunniaksi tarjouskuponkeja hierontaan. Tialta voit myös kysyä kehonhuollosta ja varata hoitoaikoja!

Tian lisäksi Teatteriravintola ILO:n Pauliina Hukkanen tulee paikalle kertomaan ILO:n toiminnasta!

Nämä tarjoukset pystyy hyödyntämään jokainen asiakkaamme: jos sinulla on vielä jäljellä määräaikaista sopimusta, voidaan tarjouksen treeniaika lisätä sopimuksesi perään 🙂 Mikäli sinulla ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa jäsenyyttä, lisätään liittymismaksu 25 €. Ihania sporttihetkiä!

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote