Kuntokeskus Ote
07.02.2019

Tarjouksia ja tohinaa! 

Ensi viikolla Otteella juhlistetaan ystävänpäivää avoimilla ovilla! Ovet ovat avoinna torstaina 15-20, perjantaina 13-18 ja lauantaina klo 10-13.  Huomaa vastaanoton poikkeusaukiolot perjantaina: klo 13-18! Lämpimästi tervetuloa, nappaa ystävä mukaan ja tule viettämään ystävänpäivä liikkuen hyvällä Otteella!

Ryhmäliikuntaohjaajamme Tia on myös koulutettu hieroja. Tia on lauantaina 16.2. Otteella paikalla klo 10-13 ja tekee halukkaille lyhyitä fascia-käsittelyitä sekä jakaa ystävänpäivän kunniaksi tarjouskuponkeja hierontaan. Tialta voit myös kysyä kehonhuollosta ja varata hoitoaikoja!

Tian lisäksi Teatteriravintola ILO:n Pauliina Hukkanen tulee paikalle kertomaan ILO:n toiminnasta!

Nämä tarjoukset pystyy hyödyntämään jokainen asiakkaamme: jos sinulla on vielä jäljellä määräaikaista sopimusta, voidaan tarjouksen treeniaika lisätä sopimuksesi perään 🙂 Mikäli sinulla ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa jäsenyyttä, lisätään liittymismaksu 25 €. Ihania sporttihetkiä!

Liity jäseneksi!

Aloita tästä