Kuntokeskus Ote
30.03.2019

XL-OTE alkaa taas 15.4.!

Otteen valmentaja Kirsi aloittaa huhtikuussa pienryhmävalmennuksen, joka kantaa nimeä XL-OTE. Valmennus tähtää fiksuun painonhallintaan ja on suunnattu henkilöille, joilla pudotettavaa on reilusti ja jotka haluavat matkalleen ryhmän ja valmentajan tuen. Tämä 10 viikon pienryhmävalmennus on paljon muuta kuin vain jumppa- ja ravinto-ohjeet! Valmennus sisältää myös kattavat mittaukset kaksi kertaa Saimaa Stadiumilla Active Life Labissa.

Kirsillä itsellään on taustalla lähes 50 kilon painonpudotus, joten hän todellakin tietää, mitä matka kohti energisempää oloa voi pitää sisällään!

VALMENNUS STARTTAA maanantaina 15.4. klo 18. Hinta 199 €. Ei vaadi Otteen jäsenyyttä!

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset Kirsille 10.4. mennessä: kirsi.jurvanen@kuntokeskusote.fi  ja puh. 044 033 8182. Tervetuloa mukaan!

AIKATAULU:

Tapaamiset maanantaisin 15.4. alkaen. 

Alkumittaukset suoritetaan heti ensimmäisellä tapaamiskerralla 15.4. Saimaa Stadiumilla Active Life Labissa. Varaa aikaa n. 2 tuntia.

Pääsiäisen vuoksi viikolla 17 kokoonnutaan poikkeuksellisesti tiistaina 23.4.

Loput tapaamiset (29.4.-17.6.) ovat normaalisti maanantaisin klo 18-19. Huomioi, että loppumittauksiin kannattaa taas varata aikaa n. 2 tuntia!

 

Ilmoittaudu pian mukaan!

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fs3/53/kuntokes/public_html/wp-content/themes/ote/footer.php on line 64