Kuntokeskus Ote
hibaby
18.08.2019

Onnistuneen painonhallinnan ABC – workshop ke 4.9. klo 18-20

Aika heittää hyvästit kesäkiloille, sillä Otteen workshop Onnistuneen painonhallinnan ABC tulee 4.9. klo 18.

Workshopin vetää painon- ja stressinhallintaan erikoistunut valmentajamme Kirsi Jurvanen, jolla on myös omakohtaista kokemusta isosta elämänmuutoksesta. Workshopissa käydään läpi painonhallintaan ja kehonkoostumukseen sekä painonpudotuksen onnistumiseen vaikuttavia tekijöitä. Kirsi kertoo myös omista kokemuksistaan sekä ohjaa lopuksi kaikille sopivan, mutta tehokkaan kotijumpan. Jumppaohjeen saa mukaan kotiinviemisiksi!

Workshopin kesto on noin 2 tuntia. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 2.9. valmentajalle: kirsi.jurvanen@kuntokeskusote.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Workshop maksetaan (10 €) vastaanottoon.

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote