Kuntokeskus Ote
06.11.2020

Kuntokeskus Ote vaihtoi omistajaa

Kuntokeskus Otteen takana on marraskuun 2020 alusta M2 Management Oy ja sen myötä kuntokeskuksen vastaavana toimii jatkossa monelle kuntosalikävijälle tuttu Eija. Eijan tavoittaa Otteelta joka arkipäivä vastaanoton aukioloaikoina. Lisäksi sähköpostilla info@kuntokeskusote.fi ja puhelimitse numerosta 044 750 5001.

Loppuvuoden aikana otamme käyttöön uuden asiakasrekisteri-, laskutus- ja kulunvalvontaohjelmiston, jotta saamme sujuvuutta ja parempaa palvelua asiakkaillemme. Lisäksi kaikki kuntosalilaitteet tullaan huoltamaan marras-joulukuun aikana, jotta voimme tarjota myös jatkossa treeni-iloa kaupungin parhailla laitteilla. Muista uusista tuulista tiedottelemme vuodenvaihteen tienoilla.

Seuraathan myös päivittyvää ryhmäliikuntakalenteriamme, keväälle on tulossa tuhti paketti ryhmäliikuntaa.

Tervetuloa niin vanhat kuin uudet asiakkaat! Lupaamme tarjota hyvää fiilistä ja energistä Otetta.

 

Avoimet ovet  pe 20. – la 21.11.2020 klo 9-15! Seuraa ilmoittelua.

Liity jäseneksi!

Aloita tästä