Kuntokeskus Ote
27.01.2021

Uutiskirje 1/2021

Hei Kuntokeskus Otteen asiakas! Tässä tiedotetta ajankohtaisista asioista Otteella.

Ryhmäliikunta
Otteen ryhmäliikunnan kevätkalenteri on alkanut tammikuun alussa ja sieltä löytyy tunteja rauhallisista tunneista tiukempiin lihaskuntotunteihin.                                                                                                                                                  Sunnuntaina jatkuu taas HathaJooga klo 18.30 Kimmon vetämänä. Hanna ja Mira tuuraa välillä!
Lauantaisin on Spinning Kunto -tunti klo 10-11 ja samaan aikaan lapsille oma jumppansa. Vekarajumppaan voi varata paikan ryhmäliikuntakalenterista, tai vastaanotosta; info@kuntokeskusote.fi.

Avoimet ovet 6.2.
Ovet ovat avoinna la 6.2. klo 10-14. Silloin on vapaa pääsy kuntosalille ja ryhmäliikuntaan.

Ryhmäliikunnassa  SpinningKunto / Saana Niiranen klo 10, FasciaMethod / Maarit Partanen klo 11-12, Vekarajumppa / Jeni Suikki klo 10-10.45, Vekaraparkki / Jeni Suikki klo 10.45-12.
Ystävänpäiväviikolla ma 8.2. – pe 12.2. Otteen asiakkaat voivat ottaa kaverin mukaan treenille maksutta vastaanoton aukioloaikaan!

Uusi asiakashallintajärjestelmä
Otteella on otettu käyttöön uusi asiakashallinta- ja laskutusjärjestelmä 1.12.2020 alkaen. Laskut tulevat laskutuspalvelu Vismalta sähköpostiin. Voit tehdä e-laskuvaltuutuksen verkkopankkiisi edellisen laskun viitenumerolla. Mikäli jäsenyys-, tai laskutusasioissa on jotain korjattavaa, tai kysyttävää, niin otathan yhteyttä vastaanottoon, tai eija@kuntokeskusote.fi, niin korjaamme virheet.
Kiitos kärsivällisyydestä!

Verkkokauppa

Otteen verkkokauppa on nyt auki ja sieltä löydät mm. valmennuspalvelut, lahjakortit, 10 x kortit ym. Verkkokaupasta voit lunastaa myös päiväpassin, tai viikkopassin, jolla pääset varaamaan

Turvallisuus Otteella

Otteelle on hankittu kaksi tehokasta Genanon ilmanpuhdistajaa, jotka puhdistavat ainutlaatuisen tekniikan avulla pienimmätkin hiukkaset sisäilmasta. Toinen puhdistaja on ryhmäliikuntasalissa ja toinen kuntosalin puolella.

Saleilta löytyy useasta pisteestä desinfiointipulloja ja käsipyyhkeitä, joilla asiakkaita pyydetään puhdistamaan laitteet käytön jälkeen. Nämä ovatkin ahkerassa käytössä, kiitos!

Ryhmäliikuntatunneilta on supistettu ryhmäkokoja n. 40-50% normaalista, joten turvavälien pitäminen on mahdollista.

 

Mukavia treenejä

toivottaa koko Otteen väki!

Liity jäseneksi!

Aloita tästä