Kuntokeskus Ote

Asiakkuus

Kuntokeskus Otteella voit valita asiakkuuden sen mukaan, millaisia palveluita haluat käyttää.

1. Voit valita pelkän kuntosalin tai ryhmäliikunnan ja kuntosalin yhteisasiakkuuden. Yhdistelmäasiakkuus maksaa vain muutamia euroja enemmän, mutta palvelut tuplaantuvat!

2. Onko sinulla mahdollistuus treenata päivällä? Meillä on voimassa myös päiväasiakkuus, jolloin treenaamaan tulee saapua ennen klo 15. Päiväasiakkuus on tavallista jäsenyyttä halvempi ja päiväsaikaan salilla on hieman hiljaisempaa. Treenaamaan pääset siis joka päivä klo 05-15.

3. Tarjoamme sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Määräaikaisen asiakkuuden kesto on 12 kuukautta, jonka jälkeen sopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi. Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa on kuukauden irtisanomisaika. 

4. Mikäli perheestäsi joku on jo Otteen asiakas, saat 10 % alennuksen toisen perheenjäsenen liikuntamaksusta (perhealennus). Myös opiskelijat saavat voimassa olevalla opiskelijatodistuksella 10 % alennuksen!

Voimassaolevan hinnaston löydät täältä!

Jos kuntosaliharrastus on sinulle uusi, ja epäilet sitoutumista heti pidemmäksi ajaksi, tule ja koe kuukausi Otteella! Koekuukausi on todella edullinen ja helppo tapa ottaa selvää siitä, millaista kuntoilu Otteella on!

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote