Kuntokeskus Ote

Ryhmäliikunta

Otteen ryhmäliikuntamenu sisältää monipuolisesti tunteja haastavammasta huoltavampaan. Ryhmäliikuntakalenterimme sisältää mm. kahvakuulaa, joogaa, kuntonyrkkeilyä, corea, kuntopiirejä, putkirullausta, spinningiä sekä erilaisia tanssillisia, toiminnallisia ja täsmälihaskuntotunteja. Tuntien ja lajien kuvaukset löydät täältä ja lisätietoja voit kysyä ohjaajiltamme ja muulta henkilökunnalta. Löydä suosikkisi, kokeile, ihastu ja annan ryhmän fiiliksen viedä mukanaan!

Ryhmäliikuntakalenteriin ja ajanvarausjärjestelmään pääset täältä. Hanki omat tunnuksesi Kuntokeskus Otteen vastaanotosta.

Ohjattujen spinning-tuntien lisäksi käytössäsi on virtuaalispinning aamuvarhaisesta iltamyöhään! Voit siis tulla spinnaamaan kuntokeskuksemme koko aukioloaikana klo 5-23 välillä – aloita vaikka päiväsi spinningtärskyillä ystäväsi tai työkavereidesi kanssa! Jos spinning-salissa ei ole käynnissä ohjattua tuntia, voit valita laajasta suomenkielisestä tuntivalikoimasta sopivimman ja polkea virtuaaliohjaajan tahtiin.

Tutustu Kuntokeskus Otteen ryhmäliikunnan ohjaajiin täällä.

palvelut_ryhmaliikunta_alasivulle

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote