Kuntokeskus Ote

Ryhmäliikunta

Kesän 2021 kalenteri:

Kurkkaa alta Otteen ryhmäliikuntatrailer!

Otteen ryhmäliikuntamenu sisältää monipuolisesti tunteja haastavammasta huoltavampaan. Ryhmäliikuntakalenterimme sisältää mm. kahvakuulaa, joogaa, kuntonyrkkeilyä, kehonhuoltoa, lihaskuntotunteja, spinningiä sekä erilaisia toiminnallisia tunteja. Tuntien ja lajien kuvaukset löydät täältä ja lisätietoja voit kysyä ohjaajiltamme ja muulta henkilökunnalta. Löydä suosikkisi, kokeile, ihastu ja anna ryhmän fiiliksen viedä mukanaan!

Ohjattujen spinning-tuntien lisäksi käytössäsi on virtuaalispinning aamuvarhaisesta iltamyöhään! Voit siis tulla spinnaamaan kuntokeskuksemme koko aukioloaikana klo 4-24 välillä – aloita vaikka päiväsi spinningtärskyillä ystäväsi tai työkavereidesi kanssa! Jos spinning-salissa ei ole käynnissä ohjattua tuntia, voit valita laajasta suomenkielisestä tuntivalikoimasta sopivimman ja polkea virtuaaliohjaajan tahtiin.

Ota mukaan ryhmäliikuntatunnille sisäliikuntavaatteet ja -kengät, juomapullo, pieni hikipyyhe ja irtolukko pukukaapin oveen. Jos tulet ensimmäistä kertaa tutustumaan ryhmäliikuntaan, varaa paikkasi vastaanotosta. Jäsenenä pystyt tekemään varauksen itse netissä.

Tullessasi ryhmäliikuntatunnille, kirjaudu aulan sisäänkirjautumisautomaatilla sisään. Muista saapua ajoissa, sillä tunneille ei pääse enää mukaan, jos myöhästyy.

Jos et pääsekään varaamallesi tunnille, ystävällisesti peru varauksesi, jotta joku muu halukas pääsee osallistumaan. Perua voit ryhmäliikuntakalenterissa viimeistään kahta tuntia ennen tunnin alkamista tai vaihtoehtoisesti soittamalla vastaanottoon. Kahdesta perumattomasta tunnista tulee viikon karenssi ryhmäliikunnan varaamiseen.

palvelut_ryhmaliikunta_alasivulle

Liity jäseneksi!

Aloita tästä