Kuntokeskus Ote

Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Löydä tasapaino työn, vapaa-ajan ja levon välille

Tuntuuko sinusta haastavalta löytää tasapainoa arjen, liikunnan ja riittävän levon välille? Ehditkö palautua riittävästi työstä tai treeneistä? Oletko stressaantunut? Meiltä löytyy sinulle apua. Firstbeat-hyvinvointianalyysi perustuu kolmen vuorokauden sykevälivaihtelun mittaamiseen pienellä kehoon kiinnitettävällä mittalaitteella. Analyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Firstbeat myös kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. Mittausjakson jälkeen saat hyvinvointiasiantuntijan palautteen ja toimenpidesuositukset.

Firstbeat 

Firstbeat-hyvinvointianalyysi Otteelta hintaan 149 euroa!

Tilaukset ja lisätietoja Firstbeat-asiantuntija Hanna Nyléniltä: hanna.nylen@kuntokeskusote.fi tai 050 543 9757. (äitiyslomalla)

Tilaukset ja lisätietoja Firstbeat-asiantuntija Petra Lampiselta: petra.lampinen@kuntokeskusote.fi tai 044 9899 092.

 

Heidin kokemuksia Firstbeat -hyvinvointianalyysistä:

Heidi elää ruuhkavuosia: lapset ovat pieniä, yöunet jäävät usein lyhyiksi ja arki on aika suorittamista. Heidi kiinnostui Firstbeat-hyvinvointianalyysistä, koska halusi erityisesti selvittää kuinka hän nukkuu ja palautuu.

Analyysin tiedonkeruuvaiheessa kehoon kiinnitetään mittari kolmeksi vuorokaudeksi. Heidin mielestä sensorien pitäminen kolme vuorokautta oli täysin vaivatonta. Asentaminen oli helppoa, eivätkä sensorit häirinneet arkea. Vain ennen peseytymistä täytyi muistaa sensorit ottaa pois.

Tuloksien läpikäymisen Firstbeat-asiantuntijan kanssa Heidi koki hyväksi kokemukseksi ja hän sai paljon irti tuloksista. Heidille selvisi esimerkiksi se, että vaikka unet jäävätkin vähäisiksi, ne kuitenkin palauttavat hyvin. Lisäksi Heidi oppi, että myös työpäivän aikana on palauttavia hetkiä. Esimerkiksi autossa istuminen on palauttavaa aikaa Heidille.

Entäpä sitten analyysin jälkeen? Heidi on ohjeiden mukaisesti pitänyt huolta riittävästä unen määrästä. Hän myös pyrkii tekemään pienen palauttavan taukojumpan työpäivän aikana. Analyysi auttoi Heidiä tunnistamaan stressaavia ja kuormittavia tilanteita sekä löytämään palauttavia hetkiä vuorokaudesta.

Heidi kokee, että hyvinvointianalyysistä oli hänelle hyötyä ja suorittelee sitä erityisesti henkilöille, jotka tuntevat olonsa stressaantuneiksi, väsyneiksi tai elävät kiireen keskellä!

 

Firstbeat-rekisteriselosteeseen tutustut täällä

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fs3/53/kuntokes/public_html/wp-content/themes/ote/footer.php on line 64