Kuntokeskus Ote

Jäsenet kertovat

Kuntokeskus Otteen jäsenten fiiliksiä ja tarinoita!

 

”Ote on monipuolinen ja laadukas kuntosali, josta saan asiantuntevaa palvelua. Siksi käyn Otteella.” -Julia

julia

”Paras paikka päästä eroon arjen stressistä!” -Mervi

mervi

”Ote on sijainniltaan hyvä, täällä on mukava ilmapiiri ja itselleni sopivan haastavia tunteja.” -Jari

jari

”Käyn Otteella, koska täältä löytyy kaikki mitä tarvitsen.” -Tiia

tiia

”Mikkelin paras ja viihtyisin kuntokeskus!” -Keijo

keijo

”Työkaverin kautta innostuin käymään, mahottoman mukava ilmapiiri!” -Ilpo

asiakaskuva

”-57 kiloa ja takaisin monin verran iloa, kiitos Ote!” -Sanna

sanna

”Perheyritys… kokonaisuus on kuin olisimme yhtä suurta OTE -familya.” -Ritva

Ritva

 

Energiaa ryhmäliikunnasta yhdessä liikkuen – Marjut & Päivi

Otteen asiakkaat Marjut ja Päivi ovat olleet ystäviä pitkään. He ovat kokeneet ja kokeilleet paljon yhdessä, esimerkiksi agilityä ja ratsastusta. Myös avantouintia on harrastettu. Naisille on tärkeää yhdessä harrastaminen.

Syksyllä 2015 Marjut oli pitkään miettinyt, että pitäisi käydä tutustumassa Kuntokeskus Otteen palveluihin. Lievän kuntokeskuskammon vuoksi sitä ei kuitenkaan ollut tapahtunut. Kun ammattiliitto sitten järjesti esittelypäivän ja muutaman vapaan ryhmäliikuntatunnin, olikin homma jo selvä! Marjut liittyi Otteen jäseneksi. Myöhemmin syksyllä, houkuttelun jälkeen hän sai Päivinkin mukaan Otteelle!

Aluksi parivaljakko kävi tiiviisti yhdessä jumpissa, mutta nyt kun Ote on jo tuttu, he käyvät hieman eri tunneilla omien mieltymystensä mukaan. Kumpikin käy noin 2-4 kertaa viikossa Otteella. Marjutin mielestä se on parasta, kun voi käydä täysin oman mieltymyksen ja jaksamisen mukaan. Päivin polvet on puolestaan leikattu, joten hän valitsee tuntinsa hieman tarkemmin, esimerkiksi joogasta hän nauttii täysin rinnoin!

”Ryhmäliikunta antaa toimistotyölle hyvää vastapainoa, kun koko työpäivä tulee aina istuttua paikoillaan tietokoneen ääressä. Liikkuvuutta, parantunutta kuntoa, lihasvoimaa ja kaikista tärkeimpänä tolkuttomasti hyvää mieltä. Ja virtaa tehdä muitakin asioita, lähes aina tunnin jälkeen on virkeämpi ja pirteämpi olo, kuin sinne mennessä.” -Marjut

Ryhmäliikunta on opettanut naisille sen, kuinka helppoa tunneille meneminen loppuen lopuksi on. Mukaan pääsee helposti, vaikkei taustaa ryhmäliikunnasta olekaan. Naiset ovat oppineet nopeasti tuntemaan muitakin jumppaajia, joten tunneille voi mennä rennolla fiiliksellä. Liikunta on antanut pohjattomasti iloa ja energiaa naisten arkeen ja Marjut kehottaakin kaikkia rohkeasti kokeilemaan uusia lajeja! Otteen asiakkuuden myötä hän on löytänyt esimerkiksi SUP-lautailun.

Molemmat naiset suosittelevat lämpimästi Otteen ryhmäliikuntapalveluita kaikille. Mukaan on helppo tulla taustasta riippumatta ja laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

marjutjapäivi

 

Painoa vähemmän, energiaa enemmän! – Sanna
Otteen asiakas Sanna on tehnyt suuren elämäntaparemontin. Sanna halusi tavoitella parempaa oloa ja parempaa jaksamista arjessa pudottamalla painoa. Sanna onkin pudottanut 57 kiloa.

Sannan elämäntaparemppa oli juuri alussa, kun Kuntokeskus Ote avattiin. Ote valikoitui Sannalle paikaksi harrastaa liikuntaa, koska se on paikallinen yritys, jolla on paikalliset yrittäjät. Sanna on ollut myös Hannan valmennuksessa.

Elämäntaparempan matkalla on ollut haasteita, mutta pääsääntöisesti kaikki on sujunut hyvin. Painonpudotusprosessin myötä Sanna innostui liikunnasta ja treenaakin nykyään säännöllisesti Otteella, lähinnä kuntosalin puolella.

Painonpudotuksen ja elämäntaparemontin myötä Sannan hyvä olo ja jaksaminen ovat lisääntyneet todella paljon. Hän on pirteä ja aktiivinen, ystävätkin ovat kehuneet häntä todella energiseksi ja kyselleet, mistä sitä energiaa oikein riittää.

Kaikille heille, jotka harkitsevat painonpudotusta tai elämäntaparemonttia, Sanna sanoo, että se todellakin kannattaa. Koko elämä muuttuu kaikella tapaa paremmaksi, kaikilla osa-alueilla!

Vaikka Sanna on jo tehnyt suuren elämäntaparemontin ja painonpudotuksen, hänen vauhtinsa liikunnan parissa ei todellakaan ole hidastumassa, päinvastoin! Hän harkitsee aloittavansa uuden valmennusjakson!

sanna

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fs3/53/kuntokes/public_html/wp-content/themes/ote/footer.php on line 64