Kuntokeskus Ote

Keho & mieli

RENTO HighRoller on kehoa palauttava ja huoltava tunti, joka perustuu perinteiseen putkirullaukseen. HighRollerin teho perustuu harjoitteluasentoon, jossa rulla on nostettu telineelle ja keho saadaan tasapainotettua lihashuoltoharjoittelun kannalta optimaaliseen asentoon. Virkistävä ja rentouttava tunti, joka lisää liikkuvuutta, tehostaa palautumista, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja ehkäisee loukkaantumisia. Tunti sisältää alkuun lyhyen lämmittelyn. Tunnin kesto 45min.

Hatha Jooga on kokonaisvaltainen menetelmä, jolla hoidetaan fyysistä ja psyykkistä terveyttä liikkeen, hengityksen ja keskittymisen avulla. Tunnin kesto 60 min.

Yin Jooga on kehoa ja mieltä rauhoittava henkilökohtainen harjoitus, jossa venytetään pitkäkestoisissa asennoissa syviä sidekudoksia ja ligamentteja. Tunnin jälkeen keho ja mieli tuntuu rentoutuneelta ja tyyneltä, joten rauhallinen Yin Jooga on erinomainen apu kiireiseen elämään, stressiin ja unettomuuteen. Tunnin kesto 60 min.

Vanhempi-Lapsi-jooga on lapsen ja vanhemman yhteinen liikuntahetki kouluikäiselle lapselle ja hänen vanhemmalleen. Ikäsuositus on viitteellinen, voit harkintasi mukaan tuoda tunnille myös nuoremman lapsen. Tunnilla käydään läpi mukaillen joogan perusliikkeitä, osa liikkeistä voidaan tehdä lapsi ja vanhempi yhdessä. Tunnin kesto 60 min.

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote