Kuntokeskus Ote

Ajankohtaiset huipputarjoukset

Mahtavaa, että juuri Sinä löysit tämän sivun!

Kuntokeskus Ote on mikkeliläinen perheyritys. Meidän katon alta löytyy kuntosali laadukkaine laitteineen, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit mahtavine ohjaajineen, spinningsali ohjattuine ja virtuaalisine tunteineen sekä henkilökohtaiset valmennuspalvelut. Meillä kaikki treenaavat Hyvällä otteella!

Vastaanottomme palvelee keväällä 2018:

ma-to 14:00 – 19:00
pe 09:00 – 14:00
la 10:00 – 12:00

 

Torstaina 22.2. Otteella tapahtuu!

Jusutraining tulee esittelemään laadukkaita Skechers-kenkiä klo 15 alkaen! Tutustu ja ihastu! Kuukauden yhteistyökumppanimme SP-hieronnan Samuli tekee hierontoja klo 16-19 15 min/ 10 €, varaa aikasi vastaanotostamme! Näiden lisäksi luvassa on myös Inbody-kehonkoostumusmittauksia hintaan 25 €. Varaa mittausaikasi etukäteen vastaanotostamme!

Ajanvaraukset vastaanotostamme 044 750 5001 tai info@kuntokeskusote.fi

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Alaraaja-klinikka (workshop) ma 26.2. klo 16:30

Otteen alaraajaklinikka ohjaa sinut kohti vahvaa, kivutonta ja tuloksellista kyykkyä sekä maastavetoa! Seuraava alaraajaklinikka järjestetään maanantaina 26.2. klo 16:30 – 18:30. Workshopin hinta on 19 €.

Workshopin sisältö:

  • Tietoa alaraajojen, lantion ja alaselän toiminnasta
  • Kehonliikkuvuuden ja voimantuoton lisääminen täsmäharjoittein (esim. pakara-aktivaatio ja selänhallinta)
  • Tarkastelun alla käytännön harjoitteiden kautta maastavedon ja kyykyn tekniikka
  • Materiaalit harjoituksista

Lisätietoja ja ilmoittautumiset valmentaja Iina-Riikalle: iina-riikka.niiranen@kuntokeskusote.fi / puh. 0440 338 182 tai vastaanotostamme info@kuntokeskusote.fi, puh. 044 750 5001. Voit myös hankkia valmennuksen verkkokaupastamme.

KOE KUUKAUSI OTTEELLA – lunasta koekuukausi hintaan 29,-

Koekuukausi sisältää kuntosali-, ryhmäliikunta- ja virtuaalispinningpalvelut käyttöösi kuukauden ajaksi. Hintaan sisältyy myös Wellness-asiakastunniste, liittymismaksu sekä kuntosaliohjelma. Paketin hinta yhteensä normaalisti on 119,- ja nyt saat sen huippuhintaan 29,-. Voit aloittaa koekuukauden missä vaiheessa kuuta vain, josta eteenpäin se on voimassa kuukauden ajan. Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja sporttipassilla.

Treenisi Kuntokeskus Otteella jatkuvat 12 kk:n määräaikaisena sopimuksena, mutta sopimus on irtisanottavissa koekuukauden aikana. Voit siis kokeilla palveluitamme sitoutumuksetta – kuukausi Otteella kannattaa kokea!

Lisäetuna sopimuksen jatkuessa saat juomapullon ja henkilökohtaisen tapaamisen valmentajan kanssa.

Oman koekuukautesi voit hankkia Kuntokeskus Otteen vastaanotosta, jättämällä yhteydenottopyynnön tai suoraan verkkokaupastamme.

Koekuukausi

Starttipaketti auttaa sinut hyvään alkuun kuntosalitreeneissä

Starttipaketti on oiva apu sinulle, joka vasta aloittelet kuntosaliharjoittelua ja haluat treenata heti turvallisesti ja tehokkaasti. Paketti sisältää kaksi tapaamista, joista ensimmäisellä valmentaja haastattelee sinua ja tekee sinulle tavoitteitasi vastaavan ohjelman sekä opastaa sinut ohjelman läpi. Toisella tapaamiskerralla treenaatte yhdessä ohjelmasi läpi. Starttipaketin hinta on vain 89 euroa.

 Starttipaketti 2018

KAVERIOTE

Treenaa tuloksellisesti ja kustannustehokkaasti personal trainerin johdolla ystävän tai kaveriporukan kanssa!

KAVERIOTE

 

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote