Kuntokeskus Ote

Ajankohtaiset huipputarjoukset

Mahtavaa, että juuri Sinä löysit tämän sivun!

Kuntokeskus Ote on mikkeliläinen perheyritys. Meidän katon alta löytyy kuntosali laadukkaine laitteineen, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit mahtavine ohjaajineen, spinningsali ohjattuine ja virtuaalisine tunteineen sekä henkilökohtaiset valmennuspalvelut. Meillä kaikki treenaavat Hyvällä otteella!

Vastaanottomme palvelee kesällä 2018:

ma-to 14:00 – 20:00
pe 8:00 – 12:00

 

 

Starttipaketit hintaan 129 €

Jos kuntosalilla treenaaminen jännittää tai sinua mietityttää, mitä siellä olisi tarkoitus tehdä, on Starttipaketti oiva mahdollisuus päästä salimöröistä eroon!

Starttipaketti on oiva valmennus aloittelijalle, koska pakettiin kuuluu kaksi valmentajatapaamista sekä henkilökohtaisesti räätälöity treeniohjelma. Valmentajatapaamisissa käydään läpi asiakkaan toivomia asioita, kuten esimerkiksi salin laitteistoa, treeniohjelmaa ja ravintoa. Jokainen Starttipaketti on erilainen – asiakkaan näköinen!

Ota yhteyttä Sannaan soittamalla 044 580 3522 tai sähköpostilla sanna.piispa@kuntokeskusote.fi
ja Karoliinaan soittamalla 044 033 8182 tai sähköpostilla karoliina.kirjavainen@kuntokeskusote.fi 

Tarjous on voimassa 31.8.2018 saakka.

 

KOE KUUKAUSI OTTEELLA – lunasta koekuukausi hintaan 29,- NYT TARJOUSHINTAAN 9 EUROA!

Koekuukausi sisältää kuntosali-, ryhmäliikunta- ja virtuaalispinningpalvelut käyttöösi kuukauden ajaksi. Hintaan sisältyy myös Wellness-asiakastunniste, liittymismaksu sekä kuntosaliohjelma. Paketin hinta yhteensä normaalisti on 119,- ja nyt saat sen huippuhintaan 29,-. Voit aloittaa koekuukauden missä vaiheessa kuuta vain, josta eteenpäin se on voimassa kuukauden ajan. Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja sporttipassilla.

Treenisi Kuntokeskus Otteella jatkuvat 12 kk:n määräaikaisena sopimuksena, mutta sopimus on irtisanottavissa koekuukauden aikana. Voit siis kokeilla palveluitamme sitoutumuksetta – kuukausi Otteella kannattaa kokea!

Oman koekuukautesi voit hankkia Kuntokeskus Otteen vastaanotosta, jättämällä yhteydenottopyynnön tai suoraan verkkokaupastamme.

Koekuukausi

 

KAVERIOTE

Treenaa tuloksellisesti ja kustannustehokkaasti personal trainerin johdolla ystävän tai kaveriporukan kanssa!

KAVERIOTE

 

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote