Kuntokeskus Ote

Ajankohtaiset huipputarjoukset

Mahtavaa, että juuri Sinä löysit tämän sivun!

Kuntokeskus Ote on mikkeliläinen perheyritys. Meidän katon alta löytyy kuntosali laadukkaine laitteineen, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit mahtavine ohjaajineen, spinningsali ohjattuine ja virtuaalisine tunteineen sekä henkilökohtaiset valmennuspalvelut. Meillä kaikki treenaavat Hyvällä otteella!

Vastaanottomme palvelee keväällä 2018:

ma-to 14:00 – 19:00
pe 09:00 – 14:00
la 10:00 – 12:00

 

KOE KUUKAUSI OTTEELLA – lunasta koekuukausi hintaan 29,-

Koekuukausi sisältää kuntosali-, ryhmäliikunta- ja virtuaalispinningpalvelut käyttöösi kuukauden ajaksi. Hintaan sisältyy myös Wellness-asiakastunniste, liittymismaksu sekä kuntosaliohjelma. Paketin hinta yhteensä normaalisti on 119,- ja nyt saat sen huippuhintaan 29,-. Voit aloittaa koekuukauden missä vaiheessa kuuta vain, josta eteenpäin se on voimassa kuukauden ajan. Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja sporttipassilla.

Treenisi Kuntokeskus Otteella jatkuvat 12 kk:n määräaikaisena sopimuksena, mutta sopimus on irtisanottavissa koekuukauden aikana. Voit siis kokeilla palveluitamme sitoutumuksetta – kuukausi Otteella kannattaa kokea!

Lisäetuna sopimuksen jatkuessa saat juomapullon ja henkilökohtaisen tapaamisen valmentajan kanssa.

Oman koekuukautesi voit hankkia Kuntokeskus Otteen vastaanotosta, jättämällä yhteydenottopyynnön tai suoraan verkkokaupastamme.

Koekuukausi

Starttipaketti auttaa sinut hyvään alkuun kuntosalitreeneissä

Starttipaketti on oiva apu sinulle, joka vasta aloittelet kuntosaliharjoittelua ja haluat treenata heti turvallisesti ja tehokkaasti. Paketti sisältää kaksi tapaamista, joista ensimmäisellä valmentaja haastattelee sinua ja tekee sinulle tavoitteitasi vastaavan ohjelman sekä opastaa sinut ohjelman läpi. Toisella tapaamiskerralla treenaatte yhdessä ohjelmasi läpi. Starttipaketin hinta on vain 89 euroa.

 Starttipaketti 2018

KAVERIOTE

Treenaa tuloksellisesti ja kustannustehokkaasti personal trainerin johdolla ystävän tai kaveriporukan kanssa!

KAVERIOTE

 

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote