Kuntokeskus Ote

Lasten Ote

Äiti-Vauva jumppa on liikunnallista yhdessä oloa vauvan kanssa.  Tunti koostuu yhteisistä lihaskuntoliikkeistä, kehonhuollosta ja mukavasta yhdessä olosta vauvan ja muiden äitien kanssa. Tällä tunnilla on lupa nauraa ja nauttia yhdessä olosta vauvan ehdoilla. Tunnin kesto 45 min.

Vekarajumpassa lapset saavat villiintyä luvan kanssa. Tunneilla temppuillaan temppuradalla ja leikitään erilaisia liikunnallisia leikkejä sekä pelejä. Tunnit rakennetaan ja toteutetaan lasten kanssa yhdessä. Lapset saavat itse suunnitella ja rakentaa ohjaajan avustuksella tunnin sisällön. Jumpan tarkoituksena on saada purettua ylimääräistä energiaa ja liikkua hymyissä suin. Tunnin kesto 45 min.

VekaraParkki on paikka, jossa lapsi saa toteuttaa itseään ja käyttää mielikuvitustaan. Vekaraparkissa on mahdollista leikkiä mm. Legoilla, piirtää, askarrella sekä pelata lautapelejä. Lapset saavat oman kiinnostuksensa mukaan valita, mitä he haluavat Vekaraparkissa tehdä. Parkin ohjaaja osallistuu leikkeihin lasten kanssa sekä auttaa heitä tarvittaessa mm. askartelussa.

Vanhempi-Lapsi-jooga on lapsen ja vanhemman yhteinen liikuntahetki kouluikäiselle lapselle ja hänen vanhemmalleen. Ikäsuositus on viitteellinen, voit harkintasi mukaan tuoda tunnille myös nuoremman lapsen. Tunnilla käydään läpi mukaillen joogan perusliikkeitä, osa liikkeistä voidaan tehdä lapsi ja vanhempi yhdessä.  Tunnin kesto 60 min.

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote