Kuntokeskus Ote

Lihaskunto

Toiminnallinen kahvakuula haastaa koko kehosi äärirajoille monipuolisilla ja tehokkailla toiminnallisilla lihaskuntoharjoituksilla. Tällä tunnilla pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi niin henkisesti kuin fyysisesti. Tunnilla hyödynnetään kahvakuulia, vastuskuminauhoja ja oman kehon painoa. Toiminnallinen kahvakuula parantaa lihaskestävyyttä, voimaa ja kehon syviä lihaksia. Tällä tunnilla hiki virtaa, voimakas musiikki ja kannustava ohjaaja tukee matkaasi kohti voimakasta kehoa. Tunnin kesto 60 min.

Toiminnallinen kuntopiiri on monipuolinen ja tiukkatempoinen circuit-tunti, jossa vaihtelevat lihaskunto- ja aerobiset osuudet. Tunnin aikana vahvistetaan koko kehon lihasryhmiä tavoitteena tasapainoinen ja terve keho. Harjoitukset ovat toiminnallisia, vaihtelevia, intensiivisiä ja jokaisen omalle tasolle soviteltavia. Tällä tunnilla sinä määräät tahdin aikaa vastaan. Tunti sopii jokaiselle. Tunnin kesto 45 min.

Vatsa-Peppu on matka kohti kiinteämpää peppua ja sutjakkaa keskivartaloa. Tällä tunnilla keskitytään pakaroiden ja keskivartalon lihaskuntoharjoitteluun. Tunnille on koottu tehokkaimmat kehonpainolla suoritettavat lihaskuntoharjoitteet. Tunnilla voidaan käyttää apuna erilaisia välineitä kuten nilkkapainoja ja kuminauhaa. Tunti sopii kaikille, sillä voit muokata liikkeitä omalle kunnolle sopivaksi. Tunnin kesto 45min.

Vatsa-Peppu + kahvakuula tunnilla pääpaino on pakaroiden ja keskivartalon vahvistamisessa ja kiinteyttämisessä. Tällä perustunnilla käytetään apuna kahvakuulaa monipuolisissa lihaskuntoharjoituksissa hyvän musiikin tahtiin. Tule ja tunne treeni pakaraoissa. Tunnin kesto 45 min.

Korsetti kuntoon tunnilla keskitytään keskivartalon syvien lihaksien vahvistamiseen ja lapatuen hallintaan. Tunnilla tehtävät liikkeet kehittävät toiminnallista ryhtiä, kehon tasapainoa, liikkuvuutta ja vahvistavat keskivartalon lihaksia. Tunti koostuu rauhallisesta lämmittelystä/ liikkuvuusosuudesta, lihaskunto- sekä tasapainoliikkeistä. Korsetti kuntoon -tunti sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille jumppaajille. Tunti ei sisällä hyppyjä. Tunnin kesto 60 min.

Spinning/ Kiinteytys yhdistelmätunti on reipas ja energinen koko kehon treeni. Tunti aloitetaan vauhdikkaalla 25 min pituisella sisäpyöräilyllä vaihtelevassa maastossa. Pyöräilyn jälkeen siirrytään 30 min tehokkaaseen lihaskuntoharjoitteluun, jossa lihakset joutuvat koetukselle vaihtelevien liikesarjojen myötä. Tunnilla käytetään apuna erilaisia välineitä kuten levytankoa ja käsipainoja. Tämä tunti kehittää hapenottokykyä, kestävyyttä ja lihasvoimaa. Täydellinen treeni kohti huippukuntoa! Tunti sopii kaikille, sillä voit itse muokata intensiteetin sopivaksi. Tunnin kesto 60 min.    

Puhti – nopeasti huippukuntoon! Puhti on intensiivinen lihaskuntoharjoittelu koko keholle. Tunti koostuu vaihtelevista supersarjoista oman kehonpainolla sekä välineillä tehtyinä. Tällä tunnilla kasvatetaan kehon voimaa ja sisua aikaa vastaan. Energinen ohjaaja ja vauhdikas musiikki motivoivat ylittämään itsensä. Tunti sopii kaikille, sillä voit itse määrittää vastuksen ja tahdin oman kuntotason mukaan. Haasta itsesi tehokkaaseen harjoitteluun. Tunnin kesto 45min.

Ohjattu kuntosaliryhmä senioreille on tunti, jossa pääset turvallisesti harjoittelemaan ammattitaitoisen ohjaajan kanssa kuntosalilla. Tunnilla liikkeet tehdään kiertoharjoitteluna ja rennolla meiningillä! Tunnin kesto 60 min.

Kiinteytys on koko kehon tiukka lihaskuntoharjoitus. Tunnilla käytetään lisäpainoja tai oman kehon painoa vastuksena. Tunnin kesto 45 min.

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote