Kuntokeskus Ote

Lihaskunto

Toiminnallinen kahvakuula haastaa koko kehosi äärirajoille monipuolisilla ja tehokkailla toiminnallisilla lihaskuntoharjoituksilla. Tällä tunnilla pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi niin henkisesti kuin fyysisesti. Tunnilla hyödynnetään kahvakuulia, vastuskuminauhoja ja oman kehon painoa. Toiminnallinen kahvakuula parantaa lihaskestävyyttä, voimaa ja kehon syviä lihaksia. Tällä tunnilla hiki virtaa, voimakas musiikki ja kannustava ohjaaja tukee matkaasi kohti voimakasta kehoa. Tunnin kesto 60 min.

Body tunti on perinteinen ja tehokas lihaskuntotreeni koko keholle. Liikkeissä käytetään tehosteena myös erilaisia lihaskuntovälineitä. Lämmittelyssä ei ole vaikeita askelkuvioita.

Vatsa-Peppu + kahvakuula tunnilla pääpaino on pakaroiden ja keskivartalon vahvistamisessa ja kiinteyttämisessä. Tällä perustunnilla käytetään apuna kahvakuulaa monipuolisissa lihaskuntoharjoituksissa hyvän musiikin tahtiin. Tule ja tunne treeni pakaroissa.

Puhti – nopeasti huippukuntoon! Puhti on intensiivinen lihaskuntoharjoittelu koko keholle. Tunti koostuu vaihtelevista supersarjoista oman kehonpainolla sekä välineillä tehtyinä. Tällä tunnilla kasvatetaan kehon voimaa ja sisua aikaa vastaan. Energinen ohjaaja ja vauhdikas musiikki motivoivat ylittämään itsensä. Tunti sopii kaikille, sillä voit itse määrittää vastuksen ja tahdin oman kuntotason mukaan. Haasta itsesi tehokkaaseen harjoitteluun.

Vatsa-Peppu on matka kohti kiinteämpää peppua ja sutjakkaa keskivartaloa. Tällä tunnilla keskitytään pakaroiden ja keskivartalon lihaskuntoharjoitteluun. Tunnille on koottu tehokkaimmat kehonpainolla suoritettavat lihaskuntoharjoitteet. Tunnilla voidaan käyttää apuna erilaisia välineitä kuten nilkkapainoja ja kuminauhaa. Tunti sopii kaikille, sillä voit muokata liikkeitä omalle kunnolle sopivaksi.

Toiminnallinen kuntopiiri on monipuolinen ja tiukkatempoinen circuit-tunti, jossa vaihtelevat lihaskunto- ja aerobiset osuudet. Tunnin aikana vahvistetaan koko kehon lihasryhmiä tavoitteena tasapainoinen ja terve keho. Harjoitukset ovat toiminnallisia, vaihtelevia, intensiivisiä ja jokaisen omalle tasolle soviteltavia. Tällä tunnilla sinä määräät tahdin aikaa vastaan. Tunti sopii jokaiselle.

Seniori-jumppa pidetään ryhmäliikuntasalissa turvallisesti pienryhmässä. Tunti sisältää lihaskuntoliikeitä ilman vaikeita koreografioita ja hyppyjä, sekä lopuksi kehonhuoltoa! Varaa paikka varausjärjestelmästä, tai vastaanotosta! Tunnille voi osallistua myös kuntosalikävijät.

Ohjattu kuntosaliryhmä senioreille on tunti, jossa pääset turvallisesti harjoittelemaan ammattitaitoisen ohjaajan kanssa kuntosalilla, tai ryhmäliikuntasalissa. Tunnilla liikkeet tehdään kiertoharjoitteluna ja rennolla meiningillä! Tunnille voi osallistua myös kuntosalikävijät.

Kiinteytys on koko kehon tiukka lihaskuntoharjoitus. Tunnilla käytetään lisäpainoja tai oman kehon painoa vastuksena.

Liity jäseneksi!

Aloita tästä