Kuntokeskus Ote

Luennot, workshopit ja testaukset

Tarjoamme työyhteisöille erilaisia hyvinvointiin liittyviä luentoja, workshoppeja ja testauksia. Voitte esimerkiksi rakentaa työhyvinvointipäivänne elämäntapamuutokseen tai ravintoon pohjautuvasta luennosta ja muutamasta ryhmäliikuntatunnista omien mielenkiinnonkohteiden mukaan. Luennon teemana voi olla esimerkiksi kadonneen motivaation metsästys, itsensä johtaminen, liikunta ja hyvinvointi, ravitsemus, elämäntapamuutos tai lihaskunnon merkitys.

Kiinnostaako työyhteisöänne selvittää, missä kunnossa kehonne ovat? Testauksen jälkeen on helppo asettaa tavoitteita, kun tietää oman lähtötilanteensa. Otteella järjestämme lihaskunto-, liikkuvuus- ja UKK-kävelytestejä. Uutuutena meille on saapunut FirstBeat-hyvinvointianalyysi!

FirstBeat-hyvinvointianalyysi

Luentoesimerkkejä:

Luennot pitää ”elämäntapamuutosasiantuntija” Hanna Nylén tai muu Kuntokeskus Otteen asiantuntija

Johda itsesi parempiin elämäntapoihin pienin askelin -luento
Elämäntapojen muuttamisessa on poppaskonstien ja ihmediettejen sijaan kyse pysyvästä muutoksesta. Miten pysyviin muutoksiin on mahdollista päästä? Tällä luennolla pureudutaan kestävän muutoksen anatomiaan: vaaditaan tietoa, sen ymmärtämistä, oikeaa asennetta, fiksuja valintoja, motivaatiota sekä pieniä päätöksiä pitkin päivää. Elämäntapamuutos ei edellytä jatkuvaa itsekuria ja luopumista, vaan lempeän maltillista, mutta systemaattista tekemistä.

Luennon kesto: 1,5 tuntia.

Luento voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai Kuntokeskus Otteella.

Supersuorittajasta paremmaksi palautujaksi -workshop
Kiireellisyydestä on tullut menestyksen merkki, vaikka voisi ajatella toisinpäin: jatkuva kiire kielii ontuvasta ajanhallinnasta ja kyvyttömyydestä priorisoida asioita. Voisimmeko ottaa enemmän mallia arkeemme huippu-urheilijoiden superkompensaatiosta? Menestystä syntyy yhdistämällä viisaasti rasitusta, ravintoa ja lepoa. Hyvällä tasapainolla vältetään ylikuormitustila ja suorituskykymme kehittyy kovastakin rasituksesta huolimatta.

Stressi on yksi eniten painonhallintaa rapauttavista tekijöistä. Stressaantuneena ei vain jaksa miettiä syömistä, suunnitella ostoksia ja valmistaa ruokaa etukäteen. Hormonitoiminta ja rasva-aineenvaihdunta kärsivät. Riittävä uni on myös yksi tehokkaimmista painonhallinnan keinoista. Loputon kiire on ontuva selitys itsensä jatkuvalle laiminlyömiselle. Voit vaikuttaa kiireeseen omilla valinnoillasi ja asennoitumisellasi.

Supersuoriutujasta paremmaksi palautujaksi -workshopissa pureudutaan käytännön keinoihin stressinhallinnassa ja paremmassa palautumisessa. Workshop koostuu luennosta ja käytännön harjoitteista.

Workshopin kesto: 2 tuntia.

Paremmat eväät työarkeen -luento

Oikeanlainen ravinto, tasainen ruokarytmi ja pieni panostus välipaloihin auttavat jaksamaan arjessa. Hyvinvointi koostuu pienistä, päivittäin toistuvista valinnoista, joilla voimme itse vaikuttaa vireystilaamme ja jaksamiseemme.

Paremmat eväät työarkeen -luento kootaan työyhteisön tarpeiden pohjalta, esimerkiksi toimisto- tai vuorotyöläisille sopivaksi. Luennon aikana ja sen jälkeen on mahdollisuus ravitsemusaiheiselle keskustelulle ja kysymyksille.

Luennon kesto: 1,5 tuntia.

Tuloksia kuntosaliharjoittelulla (luento- ja kuntosaliohjauskokonaisuus)

Lihaskuntoharjoittelulla voimme vaikuttaa kehon hyvinvointiin ja jaksamiseen sekä purkaa stressiä ja ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Oikeanlainen ja turvallinen kuntosaliharjoittelu on siten myös oivallinen keino edistää hyvinvointia myös työssä.
Tuloksia kuntosaliharjoittelulla -kokonaisuus sisältää 5 osiota, joista asiakas voi valita haluamansa kokonaisuuden.

Lihaskuntoharjoittelun perusteet -luennot

Kolme luentoa (kesto 1h/luento):

  • Kuntosaliharjoittelun perusteet
  • Tavoitteellisen treenaajan ja painonpudottajan kuntosaliharjoittelu
  • Kuntosalitreenaajan ravinto

Asiakas voi itse valita haluamansa luento-osuudet. Luentojen ajankohdat sovitaan erikseen ja ne on mahdollista toteuttaa asiakkaan omissa tiloissa tai Kuntokeskus Otteella.

Kuntosaliohjaus

Kokonaisuus sisältää 1-2 ohjauskertaa (kesto 1h/ohjaus):

  • perustekniikoiden läpikäynti ja ohjeistus osallistujille
  • osallistujille jaetaan kuntosaliohjelma, joka soveltuu aloittaville treenaajille

Ohjaustuntien ajankohdat sovitaan erikseen ja ne voidaan toteuttaa asiakkaan omissa kuntoilutiloissa tai Kuntokeskus Otteella.

Suoritusrakenne Tuloksia kuntosaliharjoittelulla -kokonaisuudelle:

1. Luento: Kuntosaliharjoittelun perusteet
2. Pienryhmäohjaukset (treeni 1)
3. Luento: Tavoitteellisen treenaajan ja painonpudottajan kuntosaliharjoittelu
4. Pienryhmäohjaukset (treeni 2)
5. Luento: Kuntosalitreenaajan ravinto

 

Kysy lisää henkilökunnaltamme!

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote