Kuntokeskus Ote

Näin valitset jäsenyyden

Kuntokeskus Otteella voit valita jäsenyytesi sen mukaan, millaisia palveluita haluat käyttää ja kuinka pitkäksi aikaa haluat sitoutua.

1. Voit valita jäsenyyteesi pelkän kuntosalin tai ryhmäliikunnan tai vaihtoehtoisesti molemmat. Yhdistelmäjäsenyys maksaa vain muutamia euroja enemmän, mutta palvelut tuplaantuvat!

2. Onko sinulla mahdollistuus treenata päivällä? Meillä on voimassa myös päiväjäsenyys, jolloin treenaamaan tulee saapua ennen klo 15. Päiväjäsenyys on tavallista jäsenyyttä halvempi ja päiväsaikaan salilla on hieman hiljaisempaa.

3. Tarjoamme sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Määräaikaisen jäsenyyden kesto on 12 kuukautta, jonka jälkeen sopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi. Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa on kuukauden irtisanomisaika. 

4. Mikäli perheessäsi on jo yksi jäsen Otteella, saat 10 % alennuksen toisen jäsenen liikuntamaksusta (perhealennus). Myös opiskelijoilla, eläkeläisillä ja varusmiehillä on oikeus 10 % alennukseen esittämällä vastaanotossamme alennukseen oikeuttavan todistuksen / kortin.

Voimassaolevan hinnaston löydät täältä!

Jos kuntosaliharrastus on sinulle uusi, ja epäilet sitoutumista heti pidemmäksi ajaksi, tule ja koe kuukausi Otteella! Koekuukausi on todella edullinen ja helppo tapa ottaa selvää siitä, millaista kuntoilu Otteella on!

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote