Kuntokeskus Ote

Otteen uusi personal trainer Iina-Riikka esittäytyy

Energistä ja iloista marraskuuta Otteen väelle!

Olen Otteen uusi valmentaja Savonlinnasta, mutta hyvin pian tuore Mikkeliläinen ja minulla on ilo sekä kunnia tulla osaksi mahtavaa Otteen porukkaa 

Työskentelen yksilövalmentajana, pienryhmävalmennusten parissa sekä ryhmäliikuntaohjaajana. 

Olen Tanhuvaaran Urheiluopiston kasvatteja. Tietoja, taitoja ja työkokemusta olen kerryttänyt Trainer4Youn Personal Trainer koulutuksessa, työskennellessäni kuntokeskuksilla sekä ohjaten liikuntaa eri ikä- ja tasoryhmille sekä yksilöille. Pyrin kehittämään ammattitaitoani jatkuvasti liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksissa.

Olen myös tuore ProMetod-valmentaja. ProMe-valmennus tähtää asiakkaan kokonaisvaltaiseen, tuki- ja liikuntaelinterveyden huomioivaan valmentamiseen. Tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, korjata puolieroja ja poistaa harjoittelua häiritsevät kivut ja oireet ja näin ollen myös ehkäistä turhia rasitusvammoja. 

Yksilön kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tavoittelu, tasapainon löytäminen ja mielen hyvinvointi ovat minulle tärkeimpiä arvoja valmentajana. Mentaalisen valmennuksen saralla olen käynyt NLPT 1- koulutuksen. (NLP = tietoisuuden kasvattamisen väline. Sitä miten keho, kieli ja mieli toimivat kaikki yhdessä.) 

Johdonmukaisella tavoitteella, tarkoituksenmukaisella suunnitelmalla, oikeilla työkaluilla ja motivoivalla tekemisellä voit saavuttaa mitä vain, oli tavoitteesi sitten esimerkiksi:

-liikkuvuuden lisääminen

-voimanhankinta

-kehonmuokkaus

-liikunnan aloittaminen

– kivuttomuus, tuki- ja liikuntaelimistön haasteiden taklaaminen

-ravinto puolen järkeistäminen

– kasvaminen ja kehittyminen aktiiviliikkujana/urheilijana

– energisempi ja terveellisempi elämä

– tai vaikkapa kuperkeikan tekeminen

 Haluan auttaa sinua kohti omia tavoitteitasi ja haaveitasi!

 Omaa harrastus- ja kilpailutaustaa löytyy suurimmaksi osaksi pallopelien maailmasta. Jalkapallo on kulkenut mukana polven korkuisesta ja toivottavasti saan kirmailla pallon perässä vielä pitkään. Muita liikkeessä pitäviä kimmokkeita on löytynyt judosta hiihtoon ja aina salibandyyn. Kuntosaliharjoittelu sen monissa eri muodoissa on kulkenut mukana jo useamman vuoden, voimaharjoittelu ja toiminallisuus ovat oman saliharjoitteluni perusta. Tällä hetkellä pelailen harrastusmielessä myös jääkiekkoa. Harjoittelen aina täysin tosissani, mutta en koskaan vakavissani! Urheilun vastapainona on luonto ja siellä liikkuminen, kesällä kajakissa ja talvella suksilla sekä luistimilla. 

Valmentajana olen yksilön elämäntilanteen  kokonaisvaltaisesti huomioon ottava, elämänmyönteinen, empaattinen, vastuullinen ja dynaaminen. Parhaat tulokset saavutetaan hyvällä energialla, ilolla, huumorilla ja jämäkkyydellä! 

 Voit ottaa minuun yhteyttä missä vain harjoitteluasi ja hyvinvointiasi koskevissa asioissa

Ote Iina-Riikka

iina-riikka.niiranen@kuntokeskusote.fi

Puh: 0440338182

 Hauskaa ja onnellista viikkoa jokaiselle, salilla nähdään!

 Iloisin terkuin:

Iina-Riikka

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote