Kuntokeskus Ote

Painonpudottajat

Haluatko kääntää uuden sivun elämässäsi? Oletko jo pitkään miettinyt, että jotain pitäisi tehdä, mutta et ole uskaltanut tai tiennyt kuinka toimia? Tule rohkeasti tutustumaan Otteeseen, me olemme täällä sinua varten. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja personal trainerit auttavat sinut uuden ja energisen elämän alkuun.

Suurta elämäntapamuutosta ei tarvitse tehdä yksin. Tukijoukot niin kotona kuin salillakin ovat suuri voimavara uudella elämäntiellä. Voit esimerkiksi ottaa personal trainer -palvelun itsellesi tai osallistua vaikka ryhmävalmennukseen. Personal trainerimme opastavat sinut kuntosaliharjoittelun saloihin ja neuvovat oikeanlaisen ravinnon syömiseen.

Yksi Otteen yrittäjistä, Hanna Nylén, on itsekin tehnyt muutama vuosi sitten suuren elämäntapamuutoksen. Hannan tarina voi inspiroida sinuakin! Lue lisää artikkelista!

Sinun ei tarvitse pelätä, sovitko joukkoon, sillä Otteella käy treenaamassa ja liikkumassa kaikenlaisia, -ikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä aloittelijoista ammattilaisiin. Tule toteamaan paljon kehuttu Otteen hyvä yhteishenki!

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fs3/53/kuntokes/public_html/wp-content/themes/ote/footer.php on line 64