Kuntokeskus Ote

Painonpudottajat

Haluatko kääntää uuden sivun elämässäsi? Oletko jo pitkään miettinyt, että jotain pitäisi tehdä, mutta et ole uskaltanut tai tiennyt kuinka toimia? Tule rohkeasti tutustumaan Otteeseen, me olemme täällä sinua varten. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja personal trainerit auttavat sinut uuden ja energisen elämän alkuun.

Suurta elämäntapamuutosta ei tarvitse tehdä yksin. Tukijoukot niin kotona kuin salillakin ovat suuri voimavara uudella elämäntiellä. Voit esimerkiksi ottaa personal trainer -palvelun itsellesi tai osallistua vaikka ryhmävalmennukseen. Personal trainerimme opastavat sinut kuntosaliharjoittelun saloihin ja neuvovat oikeanlaisen ravinnon syömiseen.

Yksi Otteen entisistä yrittäjistä, Hanna Nylén, on itsekin tehnyt muutama vuosi sitten suuren elämäntapamuutoksen. Hannan tarina voi inspiroida sinuakin! Lue lisää artikkelista!

Sinun ei tarvitse pelätä, sovitko joukkoon, sillä Otteella käy treenaamassa ja liikkumassa kaikenlaisia, -ikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä aloittelijoista ammattilaisiin. Tule toteamaan paljon kehuttu Otteen hyvä yhteishenki!

Kysy lisää; minna@kuntokeskusote.fi

Liity jäseneksi!

Aloita tästä