Kuntokeskus Ote

Ryhmäliikuntaohjaajat

Kuntokeskus Otteen ryhmäliikuntakalenterista löytyy tunteja tiukemmasta huoltavampaan, mukana mm. joogaa, kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä, spinningiä sekä erilaisia toiminnallisia ja täsmälihaskuntotunteja. Alla ohjaajamme esittäytyvät!

 

 

Ryhmäliikuntaohjaaja ja valmentaja Katja Kröger
”Olen Katja ja toimin Otteella valmentajana ja ryhmäliikunnanohjaajana. Ohjaan mm. Spinningiä ja Spinning/Kiinteytystä, Puhtia, Toiminnallista kuntopiiriä ja Pakara-tuntia. Tuurailen myös satunnaisesti muilla tunneilla tarpeen tullen. Tavoitteenani on tarjota tehokkaita tunteja, jotka tuntuvat kropassa myös seuraavana päivänä. Treenataan hyvällä fiiliksellä ja omaa kroppaa kuunnellen! Nähdään tunneilla!”

 

Ryhmäliikuntaohjaaja Karoliina Kirjavainen
”Moikka! Otteella ohjaan Seniorituntia, Vatsa-Peppu + kahvakuula -tuntia, HIIT -tuntia ja Korsetti kuntoon -tuntia. Pyrin pitämään tuntini monipuolisina ja tuomaan niihin usein jotain uutta. Vahva taustani taitoluistelusta näkyy varsinkin Korsetti kuntoon -tunnilla tehtävissä liikkuvuutta kehittävissä liikkeissä!”

 

Kahvakuula- ja kuntonyrkkeilyohjaaja Jarmo Kivijärvi
”Olen Jarmo, terveelliset elämäntavat omaava aktiivinen multiliikkuja ja toiminnallisen harjoittelun personal trainer. Suurin mielenkiinto ja intohimo löytyykin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista; treeni, ruokavalio ja henkinen hyvinvointi. Päätyökseni toimin tehdastyössä työnjohtajana, jossa olen viihtynyt jo yli 10 vuotta.

Liikunnallinen tausta alkoi junnuna jääkiekolla. Aikuisiässä itsepuolustus ja kamppailulajit tulivat mukaan, aluksi Krav Maga ja myöhemmin Defendo. Siitä olen jatkanut intohimoisesti itseni kehittämistä ja olen kouluttautunut kahvakuulan, toiminnallisen harjoittelun, toiminnallisen kuntothaiboxingin, fascia ja foamroller sekä kahvakuulafreestylen ohjaajaksi sekä toiminnallisen harjoittelun personal traineriksi. Ohjaamisen lisäksi olen käynyt lukuisia kamppailuleirejä, bootcampeja Suomessa ja Thaimaassa sekä huoltavan harjoittelun-, kehonpaino-, liikkuvuus- ja kehonhuoltoseminaareja. Lisäksi harrastan pyöräilyä maastossa ja sora-/maantiellä, crossfittia, kuntosalia ja talvisin hiihtoa ja avantouintia.

Ohjaajana olen motivoitunut juurikin sinun kehityksestä ja inspiroin sinua kohti parempia tuloksia. Otteella ohjaan kuntonyrkkeilyä ja kahvakuulaa tuomalla varmasti jotain uutta ja innostavaa harjoitteluusi.

Be humble, be hungry and always be the hardest worker in the room.”

 

Ryhmäliikuntaohjaaja Tia Ruhanen
”Ryhmäliikunnanohjauksen olen aloittanut vuonna 2000. Suosikkituntejani ovat perusjumpat, kuten Kiinteytys ja Vatsa-Peppu, mutta minut voi löytää myös kuntonyrkkeilystä tai kahvakuulatunnilta. Ohjaajana olen lempeän jämäkkä ja myös ripaus huumoria voi olla mukana tunneilla. Lempeämpään puoleeni tutustut Kehonhuollossa.

Tällä hetkellä työskentelen pääsääntöisesti hierojana. Fitness -urheilussa olen ollut mukana 20 vuotta, mutta sali on nykyään enemmänkin vain harrastus. Toinen harrastukseni on alkuvuonna aloitettu pilates.

Nähdään tunneilla!”

 

Ryhmäliikuntaohjaaja Jenny Haatainen
”Olen Jenny, monille jo tuttu kasvo Otteen tiimissä. Tällä hetkellä opiskelen Jyväskylässä, joten tuurailen aina silloin tällöin Otteella. Tunneillani tavoitteena on nauttia liikunnasta hyvällä fiiliksellä, treenin tehokkuudesta tinkimättä.  Lämpimästi tervetuloa hikoilemaan kanssani!”

 

Spinning-ohjaaja Anu Kokkonen
”Olen 45-vuotias erityisluokanopettaja ja perheen äiti.  Perhe, työ ja koti pitävät päiväni touhukkaana ja arjen haasteille saan mukavaa vastapainoa monipuolisesta liikkumisesta. Kuntosali, uinti, spinning ja hiihto ovat minulle erityisesti mielihyvää tuottavia lajeja ja nyt pystynkin laittamaan hien virtaamaan mukavan musiikin tahdittamana spinningohjaajana.  Tule kanssani hikoilemaan ja nauttimaan.”

 

Ryhmäliikuntaohjaaja Hanna Nylén (äitiyslomalla)
”Olen Hanna, yksi Otteen yrittäjistä ja valmentajista. Ohjaan mm. kuntonyrkkeilyä, joogaa, kahvakuulaa, toiminnallista kuntopiiriä ja kehonhuoltoa putkirullauksen ja HighRollerin merkeissä. Tule nauttimaan kanssani hikisestä menosta tai rennon huoltavasta tunnelmasta. Liikunnan tulee olla hauskaa, monipuolista, vaihtelevaa ja tarjota arkeen pientä luksusta – tarkoitti se sinulle sitten omaa aikaa, endorfiiniryöppyä, loppuun väsytettyjä lihaksia tai kehon ja mielen huoltoa.” 

 

Kahvakuulaohjaaja Aapo Nylén
”Olen Aapo, yksi Otteen yrittäjistä. Kahvakuulatunneillani pääset nauttimaan raskaista treeneistä ja raskaasta musiikista – joskus myös raskaammanpuoleisesta huumorista 🙂 Omassa harjoittelussani kahvakuulatreenit tukevat erinomaisesti kuntosaliharjoittelua tuoden sopivaa vaihtelua ja parantaen kestävyyttä, liikkuvuutta ja tukilihaksistoa.”

 

Joogaohjaaja Kimmo Hänninen
”Olen aina harrastanut monipuolista liikuntaa, mutta 2000-luvun alkupuolella löysin astangajoogasta oman lajini. Jooga on erinomainen vastapaino sairaanhoitajan työlleni, se on hyvää kehon- ja mielenhuoltoa.

Ensimmäiset kymmenen vuotta jooga oli harrastus, sitten sain mahdollisuuden aloittaa kansalaisopistolla astangatuntien pitämisen. Syksyllä 2016 toteutin pitkäaikaisen unelmani ja lähdin Intiaan joogaopettajakoulutukseen (RYS200). Koulutuksen myötä olen pätevöitynyt pitämään sekä astanga että hathajoogaa. Suomessa olen käynyt lisäksi saunayoga -ohjaajakoulutuksen ja pitänyt myös näitä tunteja. Harrastuksena olen vetänyt myös erilaisia ryhmäliikuntatunteja (kahvakuula/hiit/circuit).”

Otteella Kimmo ohjaa Hatha joogaa sunnuntaisin.

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote