Kuntokeskus Ote

Ryhmäliikuntaohjaajat

Kuntokeskus Otteen ryhmäliikuntakalenterista löytyy tunteja tiukemmasta huoltavampaan, mukana mm. joogaa, kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä, spinningiä sekä erilaisia toiminnallisia ja täsmälihaskuntotunteja. Alla ohjaajamme esittäytyvät!

 

Ryhmäliikuntavastaava ja -ohjaaja Mira Pesonen
”Olen Mira Pesonen, vauhdikas ja iloinen ikiliikkuja. Työn ja ryhmäliikuntaohjausten ohessa opiskelen fysioterapeutiksi Lahden AMK:ssa. Ohjaan Kuntokeskus Otteella monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Omaa lajitaustaani löytyy yleisurheilusta. Haluan pitää tuntini monipuolisina ja innostavina. Tavoitteenani on, että jokainen liikkuja voi haastaa itseään hyvällä otteella. Toivotan kaikki tervetulleiksi tunneilleni iloisin mielin! Hyvällä otteella ja mielekkäällä meiningillä saadaan hiki virtamaan ja kunto kohenemaan!”

Mira ohjaa Otteella monipuolisesti tunteja, mm. pumppia, kuntonyrkkeilyä, spinningiä, Puhtia, kuntopiiriä ja Korsetti kuntoon-tuntia. Lisäksi hän vastaa ryhmäliikunnan kehittämisestä.

 

Ryhmäliikuntaohjaaja Jenny Haatainen
”Olen Jenny, monille jo tuttu kasvo Otteen tiimissä. Ohjaan kevään ryhmäliikuntalukkarissa uutta Spinning + kiinteytys -yhdistelmätuntia sekä monipuolista lihaskuntotuntia, Puhtia. Tunneillani tavoitteena on nauttia liikunnasta hyvällä fiiliksellä, treenin tehokkuudesta tinkimättä.  Lämpimästi tervetuloa hikoilemaan kanssani!

 

Ryhmäliikuntaohjaaja Jarkko Kosonen
Kokenut ryhmäliikunnanohjaaja Jarkko Kosonen liittyi Otteen tiimiin kevään 2018 kalenteriin. Hän ohjaa spinning- ja kuntopiiritunteja hyvällä sykkeellä ja vahvalla otteella. Liikunnan opettaminen ja ohjaaminen ovat olleet osa Jarkon työtä koko 2000-luvun ajan. ”Treenataan yhdessä maailma hyvään KUNTOON!

 

Ryhmäliikuntaohjaaja Peppi Parviainen
”Olen Peppi Parviainen, mikkeliläinen jumppapirkko. Punttisalilla käynnin lisäksi tykkään käydä uimassa ja nyrkkeilemässä. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa reilun vuoden, ja tarkoituksena olisi näin vielä jatkaa monet eteenpäin. Pidän tunteja laidasta laitaan, ja koitan jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseäni. Näillä tunneilla saa myös hymyillä, kuitenkin täysillä loppuun asti vetäen musiikin tsemppaamana. ”

Peppi ohjaa Otteella mm. Pumppia, kuntonyrkkeilyä, ja kahvakuulaa.

 

Joogaohjaaja Kimmo Hänninen
Olen aina harrastanut monipuolista liikuntaa, mutta 2000-luvun alkupuolella löysin astangajoogasta oman lajini. Jooga on erinomainen vastapaino sairaanhoitajan työlleni, se on hyvää kehon- ja mielenhuoltoa.

Ensimmäiset kymmenen vuotta jooga oli harrastus, sitten sain mahdollisuuden aloittaa kansalaisopistolla astangatuntien pitämisen. Syksyllä 2016 toteutin pitkäaikaisen unelmani ja lähdin Intiaan joogaopettajakoulutukseen (RYS200). Koulutuksen myötä olen pätevöitynyt pitämään sekä astanga että hathajoogaa. Suomessa olen käynyt lisäksi saunayoga -ohjaajakoulutuksen ja pitänyt myös näitä tunteja. Harrastuksena olen vetänyt myös erilaisia ryhmäliikuntatunteja (kahvakuula/hiit/circuit).

Tuntini ovat fyysisiä joogatunteja, jotka päättyvät loppurentoutukseen, joissa välillä käytän apuna Tiibetiläisiä soivia kulhoja. Pidän Otteella myös lapsen ja vanhemman yhteisiä joogatunteja. 

 

Spinning-ohjaaja Anu Kokkonen
”Olen 45-vuotias erityisluokanopettaja ja perheen äiti.  Perhe, työ ja koti pitävät päiväni touhukkaana ja arjen haasteille saan mukavaa vastapainoa monipuolisesta liikkumisesta. Kuntosali, uinti, spinning ja hiihto ovat minulle erityisesti mielihyvää tuottavia lajeja ja nyt pystynkin laittamaan hien virtaamaan mukavan musiikin tahdittamana spinningohjaajana.  Tule kanssani hikoilemaan ja nauttimaan.”

 

Ryhmäliikuntaohjaaja Hanna Nylén (äitiyslomalla)
”Olen Hanna, yksi Otteen yrittäjistä ja valmentajista. Ohjaan mm. kuntonyrkkeilyä, joogaa, kahvakuulaa, toiminnallista kuntopiiriä ja kehonhuoltoa putkirullauksen ja HighRollerin merkeissä. Tule nauttimaan kanssani hikisestä menosta tai rennon huoltavasta tunnelmasta. Liikunnan tulee olla hauskaa, monipuolista, vaihtelevaa ja tarjota arkeen pientä luksusta – tarkoitti se sinulle sitten omaa aikaa, endorfiiniryöppyä, loppuun väsytettyjä lihaksia tai kehon ja mielen huoltoa.” 

 

Kahvakuulaohjaaja Aapo Nylén
”Olen Aapo, yksi Otteen yrittäjistä. Kahvakuulatunneillani pääset nauttimaan raskaista treeneistä ja raskaasta musiikista – joskus myös raskaammanpuoleisesta huumorista 🙂 Omassa harjoittelussani kahvakuulatreenit tukevat erinomaisesti kuntosaliharjoittelua tuoden sopivaa vaihtelua ja parantaen kestävyyttä, liikkuvuutta ja tukilihaksistoa.”

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote