Kuntokeskus Ote

Ryhmävalmennus

Haluaisitko tehdä elämäntapamuutoksen, mutta kaipaat ryhmän tukea? Onko sinulla ystävä, jonka kanssa haluaisitte tehostaa liikkumistanne? Kuntokeskus Ote tarjoaa pienryhmävalmennuksia heille, jotka liikkuvat mieluummin porukalla kuin yksikseen. Ryhmävalmennuksiin sisältyy esimerkiksi ryhmätapaamisia teemoittain, yhteistreenejä ja treeni- ja ravinto-ohjeita. Tapaamisissa ryhmä pääsee keskustelemaan kokemuksistaan ja saa vertaistukea. Otteella pyörii pienryhmävalmennuksia pitkin vuotta. Alla on seuraavien pienryhmävalmennusten alkamisajankohdat ja ilmoittautumistiedot.

 

Kevyempi minä -painonhallintaryhmävalmennus 

Onko sinulla tähtäimessä painonpudotus? Kevyempi minä -ryhmä kokoontuu kerran viikossa 10 viikon ajan, jonka aikana saat treeni- ja ravinto-ohjeet sekä valmentajan ja ryhmän tuen painonpudotuksen aloittamiseen. Ohjeiden avulla pystyt tekemään pidempiaikaisia muutoksia ja saat pysyviä tuloksia! Valmennus ei ole mikään pika-ihmedietti, vaan rauhallinen lähestyminen kohti aktiivista ja energistä elämäntapaa! 

P.S. Saitko kotiisi Ote-Uutiset 29.11.? Hyödynnä kuponkietu yläkulmasta! 

 

Aloittelijan kuntosalikoulu 

Kun haluat oppia treenaamaan kuntosalilla! Tämä pienryhmävalmennus sopii myös kokeneemmallekin treenaajalle, mikäli tavoitteena on saada tekniikat kuntoon! 

Neljän viikon pienryhmässä käydään läpi koko kropan treenit ja tutustutaan erilaisiin liikevaihtoehtoihin. Jokaiselle löytyy varmasti sopivat treeniliikkeet – mahdollisista rajoitteista huolimatta! 

Pienryhmävalmennus starttaa lauantaina 19.1.2019 ja jatkuu neljän viikon ajan, päättyen 9. helmikuuta. Ryhmä kokoontuu klo 12.30-13.30. 

Sitovat ilmoittautumiset 16.1.2019 mennessä Katjalle puh. 044 580 3522 tai katja.kroger@kuntokeskusote.fi

 

Timmimmät jalat & pakarat -pienryhmätreenit 

Oletko kiinnostunut jalkojen lihaksiston, ja erityisesti pakaroiden aktivoinnista sekä kehittämisestä? 

Timmimmät jalat ja pakarat -pienryhmätreeneissä keskitytään alaraajojen lihaksiston treenaamiseen kahdeksan viikon ajan. Opit monipuoliset liikkeet ja tekniikat sekä sen, kuinka pakaran saa heräteltyä treeniin. #builtthatbooty 😉 

Pienryhmätreenit alkavat tiistaina 8.1.2019. Treenit pidetään kahdeksan viikon ajan, joka tiistai klo 18.45-19.45 Otteen isossa ryhmäliikuntasalissa. Treenien hinta on 89 €. 

Sitovat ilmoittautumiset 31.12.2018 mennessä Katjalle puh. 044 580 3522 tai katja.kroger@kuntokeskusote.fi

 

 

TAMMIKUUSSA ALKAMASSA UUSI RYHMÄVALMENNUS, JOSTA ILMOITETAAN PIAN, PYSYTHÄN KUULOLLA! 😉

 

RyhtiOte -painonhallintavalmennus

Seuraavan RyhtiOte-valmennusryhmän alkamisesta tiedotetaan mahdollisimman pian! Valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle avaimet terveellisempään ja aktiivisempaan elämään siten, että pikakuurien tai määräaikaisten projektien sijaan tähtäisit muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi – pienin, mutta kestävin askelin.

Kurssi on tarkoitettu:

  • sinulle, joka kaipaat apua ja tukea painonpudotukseen
  • sinulle, joka tavoittelet pysyvää painonpudotusta, aktiivisempaa elämäntapaa sekä parempia liikunta- ja ruokailutottumuksia
  • sinulle, joka haluat onnistua painonpudotuksessa valmentajamme ja oman ryhmän avulla

Jokaiselle asetetaan henkilökohtaiset tavoitteet, joita kohti edetään askel kerrallaan. Saat konkreettisia ohjeita mm. ruokailuun, liikuntaan, uneen ja stressinhallintaan.

Ryhmävalmennuksen hinta 229 eur. Valmennuksen voi maksaa 1-3 erässä ja siihen voi hyödyntää liikutaetuja, esim. Smartum, Virike ja ePassi/SporttiPassi.

 

 

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote