Kuntokeskus Ote

Ryhmävalmennus

Haluaisitko tehdä elämäntapamuutoksen, mutta kaipaat ryhmän tukea? Onko sinulla ystävä, jonka kanssa haluaisitte tehostaa liikkumistanne? Kuntokeskus Ote tarjoaa pienryhmävalmennuksia heille, jotka liikkuvat mieluummin porukalla kuin yksikseen. Ryhmävalmennuksiin sisältyy esimerkiksi ryhmätapaamisia teemoittain, yhteistreenejä ja treeni- ja ravinto-ohjeita. Tapaamisissa ryhmä pääsee keskustelemaan kokemuksistaan ja saa vertaistukea. Otteella pyörii pienryhmävalmennuksia pitkin vuotta. Alla on seuraavien pienryhmävalmennusten alkamisajankohdat ja ilmoittautumistiedot.

 

 

RyhtiOte -painonhallintavalmennus

Painonhallintaryhmä RyhtiOte käynnistyi Iina-Riikka Niirasen luotsaamana tiistaina 9.1. klo 17.30 ja jatkuu siitä aina tiistaisin 10 tapaamiskerran verran. Seuraavan RyhtiOte-valmennusryhmän alkamisesta tiedotetaan mahdollisimman pian! Valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle avaimet terveellisempään ja aktiivisempaan elämään siten, että pikakuurien tai määräaikaisten projektien sijaan tähtäisit muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi – pienin, mutta kestävin askelin.

Kurssi on tarkoitettu:

  • sinulle, joka kaipaat apua ja tukea painonpudotukseen
  • sinulle, joka tavoittelet pysyvää painonpudotusta, aktiivisempaa elämäntapaa sekä parempia liikunta- ja ruokailutottumuksia
  • sinulle, joka haluat onnistua painonpudotuksessa valmentajamme ja oman ryhmän avulla

Jokaiselle asetetaan henkilökohtaiset tavoitteet, joita kohti edetään askel kerrallaan. Saat konkreettisia ohjeita mm. ruokailuun, liikuntaan, uneen ja stressinhallintaan.

Pienryhmävalmennukseen mahtuu kymmenen henkilöä, joten varmista paikkasi Iina-Riikalta: iina-riikka.niiranen@kuntokeskusote.fi

Ryhmävalmennuksen hinta 229 eur. Valmennuksen voi maksaa 1-3 erässä ja siihen voi hyödyntää liikutaetuja, esim. Smartum, Virike ja ePassi/SporttiPassi.

Copy of RyhtiOte alkaa tammikuussa 2018!Tule mukaan!

 

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote