Kuntokeskus Ote

Ryhmävalmennus

Haluaisitko tehdä elämäntapamuutoksen, mutta kaipaat ryhmän tukea? Onko sinulla ystävä, jonka kanssa haluaisitte tehostaa liikkumistanne? Kuntokeskus Ote tarjoaa pienryhmävalmennuksia heille, jotka liikkuvat mieluummin porukalla kuin yksikseen. Ryhmävalmennuksiin sisältyy esimerkiksi ryhmätapaamisia teemoittain, yhteistreenejä ja treeni- ja ravinto-ohjeita. Tapaamisissa ryhmä pääsee keskustelemaan kokemuksistaan ja saa vertaistukea. Otteella pyörii pienryhmävalmennuksia pitkin vuotta. Alla on seuraavien pienryhmävalmennusten alkamisajankohdat ja ilmoittautumistiedot.

 

 

Alaraaja-klinikka (workshop) ma 26.2. klo 16:30

Otteen alaraajaklinikka ohjaa sinut kohti vahvaa, kivutonta ja tuloksellista kyykkyä sekä maastavetoa! Seuraava alaraajaklinikka järjestetään maanantaina 26.2. klo 16:30 – 18:30. Workshopin hinta on 19 €.

Workshopin sisältö:

  • Tietoa alaraajojen, lantion ja alaselän toiminnasta
  • Kehonliikkuvuuden ja voimantuoton lisääminen täsmäharjoittein (esim. pakara-aktivaatio ja selänhallinta)
  • Tarkastelun alla käytännön harjoitteiden kautta maastavedon ja kyykyn tekniikka
  • Materiaalit harjoituksista

Lisätietoja ja ilmoittautumiset valmentaja Iina-Riikalle: iina-riikka.niiranen@kuntokeskusote.fi / puh. 0440 338 182 tai vastaanotostamme info@kuntokeskusote.fi, puh. 044 750 5001. Voit myös hankkia valmennuksen verkkokaupastamme.

 

RyhtiOte -painonhallintavalmennus

Painonhallintaryhmä RyhtiOte käynnistyi Iina-Riikka Niirasen luotsaamana tiistaina 9.1. klo 17.30 ja jatkuu siitä aina tiistaisin 10 tapaamiskerran verran. Seuraavan RyhtiOte-valmennusryhmän alkamisesti tiedotetaan mahdollisimman pian! Valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle avaimet terveellisempään ja aktiivisempaan elämään siten, että pikakuurien tai määräaikaisten projektien sijaan tähtäisit muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi – pienin, mutta kestävin askelin.

Kurssi on tarkoitettu:

  • sinulle, joka kaipaat apua ja tukea painonpudotukseen
  • sinulle, joka tavoittelet pysyvää painonpudotusta, aktiivisempaa elämäntapaa sekä parempia liikunta- ja ruokailutottumuksia
  • sinulle, joka haluat onnistua painonpudotuksessa valmentajamme ja oman ryhmän avulla

Jokaiselle asetetaan henkilökohtaiset tavoitteet, joita kohti edetään askel kerrallaan. Saat konkreettisia ohjeita mm. ruokailuun, liikuntaan, uneen ja stressinhallintaan.

Pienryhmävalmennukseen mahtuu kymmenen henkilöä, joten varmista paikkasi Iina-Riikalta: iina-riikka.niiranen@kuntokeskusote.fi

Ryhmävalmennuksen hinta 229 eur. Valmennuksen voi maksaa 1-3 erässä ja siihen voi hyödyntää liikutaetuja, esim. Smartum, Virike ja ePassi/SporttiPassi.

Copy of RyhtiOte alkaa tammikuussa 2018!Tule mukaan!

 

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote