Kuntokeskus Ote

Seniorit

Kuntokeskus Otteella haluamme huomioida kaikkien ikäryhmien tarpeet. Senioriliikkujille meillä on ryhmäliikuntakalenterissamme ohjattu kuntosaliryhmä, johon ovat kaikki tervetulleita iästä riippumatta. Senioritunnilla treenataan ohjaajan valvovan silmän alla, jotta vältytään tapaturmilta. Tunnilla voi myös verkostoitua ja saada uusia juttukavereita. Lisäksi ryhmäliikuntakalenterista löytyy lempeitä tunteja, joiden kuormittavuutta on helppo säädellä. Pääset kalenteriin tästä.

Mikäli ryhmässä liikkuminen ei kuitenkaan tunnu omalta jutulta, voi senioriliikkuja tietenkin ottaa myös henkilökohtaisen ohjaajan kuntosaliharjoitteluun. Personal trainerimme voivat tehdä sinulle kuntosaliohjelman ja opastaa laitteiden käyttöön, minkä jälkeen itsenäinen harjoittelu on turvallista ja mielekästä. Tärkeintä on liikkua omaa kehoa kuunnellen.

Lyhyt kuvaus ohjatusta kuntosalitunnista senioreille:

Tunnin aluksi ohjaaja käy jokaisen laitteen ja liikkeen läpi yksitellen ja kertoo asiat, joihin tulee kiinnittää huomiota liikettä tehtäessä. Mikäli asiakas mainitsee, että hänellä on joitakin vaivoja esimerkiksi selässä tai jalassa, voi ohjaaja antaa henkilökohtaisempia ohjeita tai neuvoa tekemään eri liikkeen.

Tunnin ilmapiiri on rento ja mukava, liikkeet tehdään kyllä tosissaan, mutta hymy huulella. Huumoriakin ehtii lentää. Ohjaaja kellottaa tunnin ja kertoo, milloin siirrytään liikkeestä toiseen. Yhtä liikettä tehdään minuutti ja siirrytään seuraavaan liikkeeseen. Sarjat toistetaan kolme kertaa. Jokainen tekee kuitenkin oman jaksamisensa mukaan!

”Tunnilla käyminen on ollut niin mukavaa, ettei yhtäkään tuntia ole jäänyt välistä. Suosittelen ehdottomasti muillekin, täydet viisi tähteä!” -Juha S.

Tule tutustumaan Otteeseen vastaanoton aukioloaikoina, soita vastaanottoon tai jätä yhteydenottopyyntö verkkosivuillamme! Etsitään yhdessä sinulle paras vaihtoehto liikkumiseen!

IMG_2699

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fs3/53/kuntokes/public_html/wp-content/themes/ote/footer.php on line 64