Kuntokeskus Ote

Spinning

Spinning KUNTO on energinen ja kuntoa kohottava sisäpyöräilytunti. Tunti koostuu peruskestävyysharjoituksista vaihtelevissa maastoissa ja intervallijaksoista. Sykettä nostetaan tasaisesti ja parannetaan elimistön hapenottokykyä. Vaihtelevuus ja tunnin tehokkuus takaavat kehittävän ja hauskan ajokokemuksen! Tunti sopii kaikille polkijoille. Pyörän vastusta säätämällä saat valittua itsellesi sopivan kuormituksen.

Spinning SYKE tunnilla haastat itsesi vauhdikkaalle ja hikiselle sisäpyöräilytunnille! Tunti tarjoaa sinulle tehokkaan perus- ja vauhtikestävyysharjoituksen, jossa voidaan liikkua lähellä maksimikestävyysalueetta. Tunti koostuu vaihtelevista sykkeenkohotusjaksoista hyvän musiikin tahdissa. Tunti sopii kaikille, sillä nopeuden ja pyörän vastuksen voit säätää oman kunnon mukaisesti.

Spinning/Kiinteytys tunnin alkuun poljetaan 30 min spinning-salissa sykettä nostattaen, jonka jälkeen siirrytään porukalla ryhmäliikuntasaliin Kiinteytys-tunnille (30 min).  Tunnilla saat sykettä nostavan aerobisen treenin, sekä tiukan lihaskuntorypistyksen yhdellä kertaa! Tunti sopii myös aloittelijoille.

Muista myös virtuaalispinning! Voit valita mieluisan reitin laajasta valikoimasta ja polkea juuri silloin kun sinulle sopii klo 05-23 välillä. Huomioi kuitenkin ohjatut tunnit iltaisin.

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote