Kuntokeskus Ote

Usein kysyttyä

Jos tältä sivulta ei löydy vastausta mieltäsi painavaan kysymykseen, ota yhteyttä meihin ja kysy!

 

Voiko alaikäinen treenata Otteella?
Kaikki 15 vuotta täyttäneet voivat käyttää Otteen palveluita. Alle 18-vuotias henkilö kuntoilee Kuntokeskus Otteen sopimuksen hyväksyneen huoltajan vastuulla. Lue lisää tästä!

Kuinka valitsen oikean asiakkuuden itselleni?
Juuri sinulle sopivan asiakkuuden valitsemisesta lisätietoa Asiakkuus -sivulla

Mikä on Wellness-asiakastunniste?
Jäsenelle luovutetaan käyttöön jäsenyyden todentamista varten henkilökohtainen asiakastunniste eli kulkuavain. Koekuukauden jälkeen treenien jatkuessa avain tulee lunastaa omaksi 15 eurolla. Jos koekuukauden jälkeen treenit eivät jatku, avain tulee palauttaa vastaanottoon.

Asiakastunniste on aina esitettävä Otteessa vierailtaessa ja sillä on kirjauduttava sisään aulan sisäänkirjautumisautomaatilla. Wellness-asiakastunnisteella pääset treenaamaan Otteelle joka päivä klo 5-23. Jos vastaanotto ei ole auki, pääovi on lukossa. Oven saat auki avaintunnisteella näyttämällä sitä lukijalle pääoven vasemmalla puolella.

Mikä on MyWellness -pilvipalvelu?
Palvelu, jossa voi seurata omien treenien edistymistä. Kuntosalimme cardio- ja painopakkalaitteet tallentavat tekemäsi treenin palveluun. Palvelu toimii Wellness-avaimella, jonka saat liittyessäsi jäseneksi. Jokaisella treenaajalla on mahdollisuus luoda oma myWellness-tili. Vastaanottomme voi myös tehdä sen puolestasi. Tilille kirjautumalla pääset näkemään oman harjoitus- ja testihistoriasi. Otteen asiakkuuteen kuuluu peruskuntosaliohjelma, jonka löydät tililtä. Lisäksi voit tallentaa palveluun ryhmäliikuntatuntisi ja muut Otteen ulkopuolella tehtävät harjoitukset. Palvelu toimii myös aktiivisuuden mittarina, joka motivoi viikoittain täyttämään oman tavoitteesi.

Tästä linkistä pääset testaamaan oman harjoitusprofiilisi ja luomaan oman myWellness-tilisi, mikäli sinulla ei sitä vielä ole.

Miten kirjaudun sisään kuntosalille?
Tullessasi treenaamaan, kirjaudu aulassa sisään painamalla Wellness-asiakastunnisteen harmaa osa lukijaan ja hyväksymällä kirjautuminen sisäänkirjautumisautomaatilta. Lähtiessäsi sinun ei tarvitse kirjautua ulos.

kirjautuminen

Mitä päälle salille ja mitä tarvikkeita tarvitsen?
Ota sisäliikuntavaatteet ja -kengät, juomapullo, pieni hikipyyhe ja irtolukko pukukaapin oveen. Jos tulet ensimmäistä kertaa tutustumaan ryhmäliikuntaan, varaa paikkasi vastaanotosta. Jäsenenä pystyt tekemään varauksen itse netissä.

Olen tulossa ryhmäliikuntatunnille. Mitä minun pitää tietää?
Tullessasi ryhmäliikuntatunnille, kirjaudu aulan sisäänkirjautumisautomaatilla sisään. Muista saapua ajoissa, sillä tunneille ei pääse enää mukaan, jos myöhästyy.

Miten varaan paikan ryhmäliikuntaan?
Ryhmäliikuntakalenteri löytyy verkkosivuiltamme. Pääset kirjautumaan Polarin kalenteriin tunnuksilla, jotka saat liittyessäsi jäseneksemme. Vaihtoehtoisesti voit myös varata tunnin puhelimitse vastaanoton aukioloaikoina. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, tunnukset saat Otteen vastaanotosta aukioloaikoina.

Sairastuin. Miten perun ryhmäliikuntavaraukseni?
Jos et pääsekään varaamallesi tunnille, ystävällisesti peru varauksesi, jotta joku muu halukas pääsee osallistumaan. Voit perua varauksesi ryhmäliikuntakalenterissa viimeistään kahta tuntia ennen tunnin alkamista tai vaihtoehtoisesti soittamalla vastaanottoon.

Kävelenkö kengät jalassa pukuhuoneeseen?
Jätä tullessasi kengät Otteen aulassa sijaitsevaan naulakkoon estääksesi katupölyn ja kuran ajautumista salin tiloihin. Tilat pysyvät siistinä ja turvallisena treenaamiseen

Onko pukukaapeissa lukot?
Pukuhuoneiden kaapeissa ei ole lukkoja, joten ota oma lukkosi mukaan tullessasi treenaamaan Otteelle. Kaappien oviin sopivat riippulukot.

Mitä tehdä, jos Wellness-asiakastunnus häviää?
Asiakastunnisteen katoamisesta on viipymättä ilmoitettava Otteen henkilökunnalle. Asiakastunnisteen kadotessa tulee jäsenen lunastaa uusi tunniste kadonneen tilalle voimassa olevan hinnaston mukaista maksua vastaan. Vioittuneet tunnisteet vaihdetaan veloituksetta.

Kuinka irtisaonon asiakkuuden?
12 kuukauden määräaikainen sopimus on irtisanottavissa esimerkiksi muutettaessa toiselle paikkakunnalle tai vakavasti sairastuessa, mikäli asiakkaalla on esittää riittävät dokumentit. Määräaikainen sopimus siirtyy automaattisesti 12 aktiivisen kuukauden sopimuskauden kuluttua toistaiseksi voimassa olevaksi sopimukseksi.

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanominen tapahtuu sähköpostitse ja Otteen edustaja kuittaa irtisanomisilmoituksen vastaanotetuksi. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on 30 päivää.

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fs3/53/kuntokes/public_html/wp-content/themes/ote/footer.php on line 64