Kuntokeskus Ote

Usein kysyttyä

Jos tältä sivulta ei löydy vastausta mieltäsi painavaan kysymykseen, ota yhteyttä meihin ja kysy!

 

Voiko alaikäinen treenata Otteella?
Kaikki 15 vuotta täyttäneet voivat käyttää Otteen palveluita. Alle 18-vuotias henkilö kuntoilee Kuntokeskus Otteen sopimuksen hyväksyneen huoltajan vastuulla. Lue lisää tästä!

Kuinka valitsen oikean asiakkuuden itselleni?
Juuri sinulle sopivan asiakkuuden valitsemisesta lisätietoa Asiakkuus -sivulla

Mikä on asiakastunniste?
Jäsenelle luovutetaan käyttöön jäsenyyden todentamista varten henkilökohtainen asiakastunniste eli kulkuavain. Kulkuavaimen hinta on 6€. Jos koekuukauden jälkeen treenit eivät jatku, avain tulee palauttaa vastaanottoon.

Asiakastunniste on aina esitettävä Otteessa vierailtaessa ja sillä on kirjauduttava sisään aulan sisäänkirjautumisautomaatilla. Asiakastunnisteella pääset treenaamaan Otteelle joka päivä klo 4-24. Jos vastaanotto ei ole auki, pääovi on lukossa. Oven saat auki avaintunnisteella näyttämällä sitä lukijalle pääoven kahvan yläpuolella.

Miten kirjaudun sisään kuntosalille?
Tullessasi treenaamaan, kirjaudu aulassa sisään näyttämällä avainta lukijaan ja hyväksymällä kirjautuminen sisäänkirjautumisautomaatilta. Lähtiessäsi sinun ei tarvitse kirjautua ulos. Mikäli käytät avainta ovessa, niin käyntisi kirjautuu jo siitä, eikä sinun tarvitse enää kirjautua automaatilla.

Mitä päälle salille ja mitä tarvikkeita tarvitsen?
Ota sisäliikuntavaatteet ja -kengät, juomapullo, pieni hikipyyhe ja irtolukko pukukaapin oveen. Jos tulet ensimmäistä kertaa tutustumaan ryhmäliikuntaan, varaa paikkasi vastaanotosta. Jäsenenä pystyt tekemään varauksen itse netissä.

Olen tulossa ryhmäliikuntatunnille. Mitä minun pitää tietää?
Tullessasi ryhmäliikuntatunnille, kirjaudu aulan sisäänkirjautumisautomaatilla sisään. Muista saapua ajoissa, sillä tunneille ei pääse enää mukaan, jos myöhästyy.

Miten varaan paikan ryhmäliikuntaan?
Ryhmäliikuntakalenteri löytyy verkkosivuiltamme. Pääset kirjautumaan kalenteriin sähköpostilla, mikäli olet jäsen, tai sinulla on 10 x kortti. Vaihtoehtoisesti voit myös varata tunnin puhelimitse vastaanoton aukioloaikoina.

Sairastuin. Miten perun ryhmäliikuntavaraukseni?
Jos et pääsekään varaamallesi tunnille, peruthan varauksesi, jotta joku muu halukas pääsee osallistumaan. Voit perua varauksesi ryhmäliikuntakalenterissa viimeistään kahta tuntia ennen tunnin alkamista tai vaihtoehtoisesti soittamalla vastaanottoon.

Kävelenkö kengät jalassa pukuhuoneeseen?
Jätä tullessasi kengät Otteen aulassa sijaitsevaan naulakkoon estääksesi katupölyn ja kuran ajautumista salin tiloihin. Tilat pysyvät siistinä ja turvallisena treenaamiseen

Onko pukukaapeissa lukot?
Pukuhuoneiden kaapeissa ei ole lukkoja, joten ota oma lukkosi mukaan tullessasi treenaamaan Otteelle. Kaappien oviin sopivat riippulukot.

Mitä tehdä, jos kulkuavaimeni häviää?
Kulkuavaimen katoamisesta on viipymättä ilmoitettava Otteen henkilökunnalle. Kulkuavaimen kadotessa tulee jäsenen lunastaa uusi kulkuavain kadonneen tilalle voimassa olevan hinnaston mukaista maksua vastaan. Vioittuneet avaimet vaihdetaan veloituksetta.

Kuinka irtisanon asiakkuuden?

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisen voi tehdä vastaanotossa, puhelimitse, tai sähköpostitse ja Otteen edustaja kuittaa irtisanomisilmoituksen vastaanotetuksi. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on 1 kk.

Liity jäseneksi!

Aloita tästä