Kuntokeskus Ote

Uuden Otteen avajaisviikko!

Pitkään odotettu laajennusremontti on nyt onnistuneesti saatu päätökseen! Kutsumme kaikki tutustumaan uudistettuihin tiloihimme mahtavien huipputarjousten saattelemana! Laajentuneella Kuntokeskus Otteella on avajaisviikon kunniaksi avoimet ovet koko viikon ajan vastaanoton aukioloaikoina. Avajaisviikko rakentuu teemapäivien ympärille.

Vastaanottomme palvelee:

ma-to 14:00-19:00
pe 9:00-14:00
la 10:00-12:00
su 16:00-18:00

 Akselin näyttö avajaiset

Avajaisviikon ohjelma:

 

Maanantai 25.9. Terveys- ja Senioripäivä

Senioripäivä (2)

 

Seniorituntien lisäksi Mikkelin I Apteekki tekee verenpainemittauksia ja jakaa tuotenäytteitä klo 16-19! Vinkkaa myös ystävällesi!

logo_7

 

Tiistai 26.9. Ravinto- ja lisäravinnepäivä

Ravintopäivä

Marko Lampinen keskustelee ravintoasioista ja esittelee lisäravinteita aulassa klo 16-19. Tule kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä ravintoon ja lisäravinteisiin liittyen rautaiselta ammatilaiselta! Ravintopäivän yhteydessä Markolta tilatut henkilökohtaiset ruokavaliot tarjoushintaan 39-69 eur (riippuen tavoitteestasi ja mahdollisista rajoitteista).

Marko_www

 Otteen Tehoa treeniin -lisäravinnepaketti sisältää seuraavat Sportlifen tuotteet hintaan 59 € (38,06 €/kg):
PreWorkout 250 g
BCAA Transport 300 g
Recovery+ 1 kg
Shaker kaupan päälle

Myynnissä vain tiistaina!

Lisäksi Coffee Break -proteiinikahvimaistatusta ja avoimet ovet klo 14-19. Ryhmäliikuntakalenterissa lisätuntina Mira O:n vetämä Puhti klo 17-18!

 

Keskiviikko 27.9. Wellness-päivä

Wellness-päivä

Wellness-pilvipalvelun käyttöön opastusta ja neuvontaa klo 14-19.

Uusi kuntosaliohjelma treenejäsi piristämään (1-jakoinen) tarjoushintaan 20 €. 

Veijo Aarresuo Technogymin maahantuonnista tulee esittelemään Skillmill-laitetta, antamaan treeni-ideoita ja opastaa MyWellness-palvelun tehokäyttöön klo 16-20

595666583_1280x720

Marski Data esittelee työtuoleja klo 14 alkaen

Maksutonta kuntosaliopastusta ja -neuvontaa klo 14-19.

Juuso Hämäläinen auttaa

 

Torstai 28.9. Tavistorstai

Senioripäivä

Tule sellaisena kuin olet! Vaikka kuntosali tai ryhmäliikunnat eivät olisikaan sinulle vielä tuttuja, NYT on tavallisten tallaajien h-hetki vallata sali.

Paikalla on maksutonta opastusta kuntosalilaitteiden ja -välineiden käyttöön ja nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus hypätä salin pelottavan korkean kynnyksen yli. Hyvinvointia ja liikunnan iloa kaikille, kokemukseen, kokoon tai ikään katsomatta.

Päiväkohtainen huipputarjous: 20 x kortti 119 euroa. Kortti on voimassa 4 kk ja tarjous on voimassa vain to 28.9.!

20X KORTTI

Maksutonta kuntosaliopastusta ja -neuvontaa klo 14-19.

Kauneushoitola Mikkeli esittelee uutuushoitoaan klo 17.15-19. Caretech kavitaatiohoito on uuden ajan rasvanpoistomenetelmä, joka kiinteyttää, hoikistaa ja tasoittaa ihoa. Kauneushoitola Mikkeli tarjoaa Otteen asiakkaille mahtavan tutustumistarjouksen hoidosta avajaisviikon kunniaksi! Lisäksi upea tuotetarjous Diego Dalla Palma RVB:n Body Strategist -sarjalta!

khm

 

Perjantai 29.9. Naisten päivä

Opastusta ja neuvontaa Wellness-pilvipalvelun käyttöön sekä kuntosalilaitteisiin klo 9-14

Uusi kuntosaliohjelma treenejäsi piristämään (1-jakoinen) tarjoushintaan 20 €

 

Lauantai 30.9. Perhepäivä

Lauantaina 30.9. Otteella vietetään perhepäivää klo 10-12!

Vekaroille tarjolla naamiaiset, kasvomaalausta, temppurata, ilmapalloja, leikkejä, pelejä, satutuokio ja muuta hauskaa ohjattua toimintaa! Muista pukeutua rooliasuun 🙂

Perhepäivä

Kauneushoitola Mikkeli esittelee uutuushoitoaan klo 10-12. Caretech kavitaatiohoito on uuden ajan rasvanpoistomenetelmä, joka kiinteyttää, hoikistaa ja tasoittaa ihoa. Kauneushoitola Mikkeli tarjoaa Otteen asiakkaille mahtavan tutustumistarjouksen hoidosta avajaisviikon kunniaksi! Lisäksi upea tuotetarjous Diego Dalla Palma RVB:n Body Strategist -sarjalta!

khm

Me&I vaate-esittely klo 10:00-12:00

Klo 11-12 PT Miran vetämä Tehojalkatreeni salilla (pienryhmän koko 4-8 henkilöä) Hinta jäsenille 10 €, muille 15 € Varaa paikkasi etukäteen vastaanotosta tai info@kuntokeskusote.fi!

 Mira mave

 

Kehonhuoltovälineet putkirulla ja highroller huikeassa viikonlopputarjouksessa vain la ja su:

Putkirullatarjous (1)

Supersunnuntai 1.10.

 klo 12-13 erikoistekniikkatreeni – selkä & olkapäät” – pienryhmätreeni, jonka vetää valmentajat Marko ja Petra Lampinen (ryhmän koko 4-8 hlö). Treenin hinta Otteen jäsenille 10 € (muille 15 €). Ilmoittaudu etukäteen sähköpostitse: marko.lampinen@kuntokeskusote.fi tai petra.lampinen@kuntokeskusote.fi

 Huipputarjouksessa sunnuntaina kaksi koekuukautta yhden hinnalla eli 29,- ! Ota ystävä mukaan ja tule aloittamaan koekuukautesi sunnuntaina klo 16-18! HUOM! Vain yksi koekuukausi / henkilö eli tarjous on kimppatarjous, jonka voit jakaa ystäväsi kanssa! Myynnissä vain tänään sunnuntaina klo 16-18.

Avajaisviikon kävijöiden kesken arvotaan tuotepalkintoja!

 

Joka päivä luvassa vaihtuvia huipputarjouksia! Stay tuned!

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote