Kuntokeskus Ote

Valmennus

Mikä on sinun unelmasi? Etsitkö arkeesi lisää energiaa ja hyvää oloa? Metsästätkö sixpackia tai bikinikuntoa? Haaveiletko perusteellisemmasta elämäntapojen remontoinnista ja jopa kymmenien kilojen painonpudotuksesta? Haluatko parantaa suorituskykyäsi tai kasvattaa lihasmassaa? Onko sinulla polvi-, niska-, ryhti- tai selkäongelmia? Otteen valmentajat ottavat haasteen vastaan ja auttavat sinua!

Otteelta löytyy eri vahvuusalueita ja taustoja omaavia valmentajia, joista varmasti löydät omannäköisesi! Tutustu Ote-valmentajiin täällä.

 

VALMENNUSPAKETIT – tapaamiset 55 min.

Valmennuksen sisältö ja ohjelmat räätälöidään aina asiakkaan omia tarpeita, tavoitteita ja unelmia vastaavaksi. Valmennuksen maksuaikataulusta sovitaan yhteistyötä käynnistäessä ja se on mahdollista maksaa erissä. Tarkista maksutavat täältä!

 

Petran ja Markon etävalmennukset ovat täällä!

 

 

Muista myös FirstBeat-hyvinvointianalyysi hintaan 149 €! Lue lisää tästä!

firstbeatlogo

 

Etävalmennus 3 kk – Roope

Kuntokeskus Otteen asiakas Roope eli aika epäsäännöllisellä ja epäterveellisellä ruokavaliolla pitkään, eikä elämänlaatukaan ollut parasta mahdollista. Roope söi ennen kaksi kertaa päivässä lämpimän ruoan, eikä mitään muuta lisäksi.

Roope päätti osallistua EtäOte 3kk -valmennukseen, joka sisältää ravinto- ja treeniohjelman sekä niiden seurannan ja muutokset. Lisäksi koko valmennuksen ajan on käytössä personal trainerin sähköpostituki. Kuntokeskus Otteelle Roope löysi kaverin kautta, jonka kaveri oli osallistunut vastaavaan valmennukseen onnistunein tuloksin. Roopea epäilytti aluksi, muuttaako säännöllinen syöminen ja juominen mitään hänen kehossa.

Haastavimmaksi Roope kokikin uuden ruokailurytmin opettelemisen. Juo vettä, syö kahden tunnin välein… Koska aamiaista Roope ei aiemmin nauttinut aamuisin, oli siihen totuttelu haastavaa.

Valmennus kuitenkin tehosi hyvin, vaikka Roope sitä aluksi epäili. Valmennuksesta jäi hyvä fiilis ja ohjeet olivat selkeitä. Jos jotain kysyttävää oli, niin siihen sai aina selkeän vastauksen. Roope kokee valmennuksen olleen hänelle oikein hyödyllinen kokemus ja opitut tavat jatkuvat edelleen.

”Suosittelen kyllä tällästä kaikille niille, jotka elää sellasta epäsäännöllistä elämää”. -Roope

 

 _MG_3647_pieni

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fs3/53/kuntokes/public_html/wp-content/themes/ote/footer.php on line 64