Kuntokeskus Ote

Vekarajumppa ja -parkki

Syksyn ryhmäliikuntakalenterista (30.8. alk.) löytyy taas vekaratunnit keskiviikkoisin klo 17.15 alkaen!

Varauskalenterista näet vekaratuntien aikataulun. Voit varata lapsellesi paikan kalenterista, tai suoraan vastaanotosta.

https://oma.enkora.fi/kuntokeskusote/reservations2/reservations/5/1/-/-/~date=2021-01-11

Kuntosaliasiakkaat voivat varata paikan lapsilleen vastaanotosta; info@kuntokeskusote.fi.

Otteen Vekaraparkkiin ja -jumppaan ovat tervetulleita kaikki 3 vuotta täyttäneet perheen pienimmät. Sinulle Otteen jäsenenä tai asiakkaana vekaraparkki on maksuton ja voit varata lapsellesi oman liikuntatuokiosi ajaksi paikan sinne.

Vekarajumppa: Vekarajumpassa lapset saavat villiintyä luvan kanssa. Tunneilla temppuillaan temppuradalla ja leikitään erilaisia liikunnallisia leikkejä sekä pelejä. Tunnit rakennetaan ja toteutetaan lasten kanssa yhdessä. Lapset saavat itse suunnitella ja rakentaa ohjaajan avustuksella temppuratoja ja ehdottaa erilaisia liikunnallisia pelejä sekä leikkejä. Tarkoituksena on saada lapset lähtemään jumpasta hymyissä suin. Ja ehkä myös hieman väsyneempinä, kun ovat saaneet temmeltää ja purkaa ylimääräistä energiaansa… 🙂
 
Vekaraparkki: Vekaraparkissa on mahdollista leikkiä mm. Dubloilla, piirtää, askarrella sekä pelailla lautapelejä. Lapset saavat oman kiinnostuksensa mukaan valita, mitä he haluavat Vekaraparkissa tehdä. Parkin ohjaaja osallistuu leikkeihin lasten kanssa sekä auttaa heitä tarvittaessa mm. askartelussa. Vekaraparkki on paikka, jossa lapsi saa toteuttaa itseään ja käyttää mielikuvitustaan.

Vekarajumpan ohjaaja Jeni!

Liity jäseneksi!

Aloita tästä