Kuntokeskus Ote

Spinning ja virtuaalispinning

Kuntokeskus Otteella voit polkea spinningiä joka päivä klo 4-24! Voit mennä nauttimaan Club Virtualin 31 suomenkielisen tunnin valikoimasta spinning-saliimme aina, kun käynnissä ei ole perinteistä liveohjattua tuntia. Valikoimasta löytyy sopivia tunteja niin rasvanpolttoon, lihasvoiman hankintaan kuin kestävyysharjoitteluun. Virtuaalispinningtunteja on kolmea tasoa: helppo, keskitaso ja haastava. Voit valita aikataulusi mukaan lyhyemmän tai pidemmän tunnin, sillä tuntivalikoimasta löytyy ohjelmia puolesta tunnista puoleentoista tuntiin!

Ryhmäliikunnan varauskalenterista näet, milloin seuraavat ohjatut tunnit ovat. Muina aikoina sali on käytössä kaikille innokkaille virtuaalituntien polkijoille!

660A8305

Löydät näyttöruudun vierestä ohjeet yksinkertaisen virtuaalijärjestelmän käyttöön sekä spinning-pyörän säätämiseen juuri sinun mittojesi mukaiseksi. Myös henkilökuntamme auttaa mielellään!

Club virtual

 

Tiukka ote levytangosta
vai energinen ensikosketus ryhmäliikuntaan?

Mikä saa sinut liikkeelle?
Testaa liikkujaprofiilisi ja saat motivaatiokartan sähköpostiisi.

Testaa

Tutustu ilmaiseksi

Tilaa maksuton tutustumispassi

Tilaa tästä

Liity jäseneksi!

Aloita tästä
Liity postituslistallemme
#kuntokeskusote
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fs3/53/kuntokes/public_html/wp-content/themes/ote/footer.php on line 64